Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Evenimente
Seminarul va avea loc MIERCURI, 10 august, în sala de conferințe a centrului Activ Consulting One SRL, str. Iacob Felix, nr 55, București
facebook

Workshop "Reușita în avocatură" (episodul VI) - "Ce poți face pentru CARIERA TA?"

Succesul nu cunoaște "concediu". Iar profesia de avocat trece în vremurile noastre printr-un dinamic proces de transformare, de aceea orice oportunitate de aprofundare a metodelor prin care poate fi atins succesul profesional trebuie exploatată la maximum. Avocatura.com vine în sprijinul celor care vor să știe «ce pot să facă pentru cariera lor» prin organizarea unui nou seminar "Reușita în avocatură".

Pe parcursul celor șase seminarii desfășurate până în acest moment, printre care și unul la Cluj-Napoca, avocații care "au avut urechi să audă și ochi să vadă" au aflat informații prețioase și de imediată aplicabilitate pentru programarea unei cariere solide și de succes.

Ce au învățat participanții în cadrul seminariilor "Reușita în avocatură"?

- Cum se obțin clienți mai mulți.

- Care sunt activitățile ce determină evoluția carierei.

- Cum se gestionează clienții actuali și cum se obțin recomandări.

- Despre branding în avocatură, ce este și cum se implementează un proces de branding.

- Ce este bine să faci dacă vrei clienți mai mulți.

Dacă și tu vrei să afli mai multe despre temele de mai sus, vino alături de noi la un nou seminar din cadrul programului "Reușita în avocatură", ce va avea loc miercuri, 10 august, începând cu ora 15:00.

Fondatorul Avocatura.com și inițiatorul programului "Reușita în avocatură", avocatul Romeo Cosma, va vorbi celor interesați despre: "Ce poți face pentru cariera ta?". Timp de patru ore, avocații sunt invitați să afle care sunt exact pașii pe care trebuie să-i îndeplinească pentru o carieră solidă și de succes.

Seminarul va avea loc în sala de conferințe a centrului Activ Consulting One SRL, de pe strada Iacob Felix, nr 55, sector 1, București.

Participarea la workshop este GRATUITĂ! Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de AICI.


Cuvinte cheie: reusita in avocatura, program avocaturacom, branding avocati, succes in avocatura, seminar, avocati, succes profesional, cariera, branding, proces programatic, clienti, onorarii avocati, branding in avocatura, avocat Romeo Cosma
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020