Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Internaţional
`Sunt fericită și încântată`, a spus Christina Estrada când procesul de divorț s-a finalizat
facebook

Ce își dorește soția unui miliardar în urma procesului de divorț?

Procesul de divorț poate fi destul de costisitor, mai ales atunci când este vorba de oameni foarte bogați și de lipsa unui contract prenupțial. Fosta soție a unui miliardar a primit 53 de milioane de lire sterline și reprezintă cea mai mare sună acordată într-un astfel de proces de către tribunalul londonez. Ce este și mai interesant sunt argumentele pe care Christina Estrada le-a oferit instanței, pentru care aceasta "are nevoie de fiecare penny din acești bani".

În timpul procesului de divorţ de luna aceasta, Christina Estrada, fost manechin, soţie de miliardar, şi-a dezvăluit cheltuielile "necesare" exorbitante şi pretenţiile finanicare pe care le are de la fostul său soţ, multimiliardarul Sheikh Walid Juffali.

Ea a primit 53 de milioane de lire sterline, cea mai mare sumă dată într-un astfel de proces de către tribunalul londonez.

Christina Estrada, care susţine că "are nevoie de fiecare penny din aceşti bani", cheltuind un milion de lire pe haine în fiecare an, 250.000 de lire pe vacanţa la Paris, 94,000 pentru tratamentele de înfrumuseţare şi de 9,400 de lire pentru patru cutii de de cremă de faţă.

Dar ce altceva mai face soţia unui miliardar cu toți acei bani?

Tratamente de înfrumusețare

Christina Estrada cheltuie 93.783 de lire pe an pentru tratamente de înfrumuseţare, în cadrul unui spa somptuos de cinci stele.

Mașini de lux

Pe uscat, miliardarii şi soţiile lor se răsfaţă cu maşini de lux. De exemplu, doamna  Estrada a pretins 495.000 de lire pe an pentru întreţinerea a cinci maşini, potrivit Businessmagazin.

Genţi de 100.000 de lire

Geanta Hermes Birkin, care costă până la 100.000 de lire (modelul fabricat din piele de crocodil Himalaya), este un must - have - şi, deşi există o listă de aşteptare de până la şase ani, se poate face rost de una în câteva minute, cu un comision de doar 20%. Dar soţiile miliardarilor nu au doar o geantă, ci sute. În cheltuielile anuale, Christina Estrada include trei tipuri diferite - de lux, ocazionale şi clutch - pentru care a cerut peste 100.000 de lire. În instanţă, ea s-a prezentat cu o geantă  Louis Vuitton de 21.300 de lire.

Rochiile şi încălţămintea sunt şi mai importante - doamna Estrada cheltuie 40.000 de lire pe haine de blană, 109.000 de lire pe rochii și 21.000 de lire pe pantofi în fiecare an.

Majordomi plătiţi cu 300.000 de lire pe an

Pentru a-şi păstra ordinea şi bunăstarea în casă, soţiile de miliardari angajează "o armată" de personal - bone, majordomi sau bucătari. Kamaliya, o altă soție de miliardar, spre exemplu, are un un număr de 22 de persoane care o servesc, variind de la un personalul care se ocupă de haine, până la trei bone pentru fiicele sale gemene, în vârstă de doi ani, Arabella si Mirabella, cât şi un fost bodyguard de operaţiuni speciale, pe nume Igor. Şi, după cum arată cheltuielile doamnei Estrada, personalul din casa acesteia este respectat - pe şederea anuală a bonei, la o cameră de la Ritz din Paris, soţia de miliardar chelutuie 74.230 de lire.

Petreceri extravagante

Soţiilor miliardarilor le place să se distreze. De ziua Christinei, cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani, în 2012, soţul acesteia, Walid, a organizat o extravaganţă de trei zile într-o staţiune de lux din Abu Dhabi, cu 200 de invitaţi şi artificii care a costat de 75.000 de lire.


Cuvinte cheie: extravaganta, aroganta, sotii de miliardari, christina estrada, abu dhabi, divort, londra, masini de lux, pretentii, contrat prenuptial, majordomi, paris, vacante, lux
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020