Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Barouri
Costurile de participare vor fi suportate în integralitate de sponsori din rândul avocaților din Baroul București
facebook

Tineri avocați, trimiși gratuit la Congresul Uniunii Internaționale a Avocaților de către Baroul București. VEZI condițiile

Ești tânar avocat și poate te-ai gândit că o perfecționare în activitatea organizațiilor internaționale ale avocaturii te-ar putea ajuta destul de mult în vederea unor dosare ce îți pot "pica" în mână. Consiliul Baroului București parcă ți-a ascultat gândurile și, pentru a veni în sprijinul tinerilor avocați, stagiari sau definitivi, va organiza o selecție în urma căreia trei avocați vor participa gratuit la Congresul Uniunii Internaționale a Avocaților, ce va avea loc la Budapesta.

Pentru a le facilita contactele profesionale și pentru a se "împrieteni" cu activitatea organizațiilor internaționale ale avocaturii, Consiliul Baroului București vine în sprijinul tinerilor avocați din cadrul Baroului București.

Astfel, Consiliul Baroului București va organiza o procedură de selecție în vederea asigurării participării a trei tineri avocați la lucrările Congresului Uniunii Internaționale a Avocaților, care va avea loc la Budapesta în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie 2016.

În vederea selectării avocaților se vor avea în vedere, alături de criteriile UIA, următoarele:

• Cunoașterea foarte bună a unei limbi de circulație internațională (cunoașterea unei a doua limbi straine constituie un avantaj);

• Nota obținută la examenul de admitere în profesia de avocat sau de definitivare în profesie;

• Recomandare din partea avocatului îndrumator (pentru avocații stagiari) sau din partea unui avocat din Baroul București (pentru avocații definitivi);

• Vârsta până în 35 de ani.

Avocații interesați pot depune cererea însoțită de CV, scrisoare de intenție și recomandare la Cancelarie, etajul V, până în data de 11 iulie.


Cuvinte cheie: baroul bucuresti, avocati stagiari, avocati definitivi, consiliul baroului bucuresti, congresul uniunii internationale a avocatilor, tineri avocati, recomandare, medie de admitere, budapesta, limba de circulatie internationala, pregatire profesionala
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020