Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Evenimente
`Corporate Tennis Open`  va avea loc în zilele de, 11-12 iunie şi 18-19 iunie, la clubul Daimon, aflat în parcul Tineretului
facebook

BusinessMark vă invită la "Corporate Tennis Open"

BusinessMark anunţă organizarea "Corporate Tennis Open", turneu de tenis dedicat mediului de afaceri, ce va avea loc la Daimon Club Bucureşti, în zilele de 11-12 iunie şi 18-19 iunie.

Aflat la cea de a II-a ediţie, turneul va reuni reprezentanţi ai companiilor, într-o competiţie ce va avea 3 probe: echipe, simplu şi dublu. 

La nivel de participare, turneul reprezintă pentru companii, o bună oportunitate de team building, colaborare şi dezvoltare a competitivităţii, sub umbrela imaginii de brand şi a culturii organizaţionale. Astfel, ne dorim să venim în sprijinul companiilor la nivel de dezvoltare a echipelor, de retenţie a angajaţilor şi de transmitere a valorilor de brand. 

Concursul va avea loc în condiţii excelente, la clubul Daimon, aflat în parcul Tineretului, lângă Sala Polivalentă, pe terenuri de zgură.

De asemenea, în primul weekend al concursului, pe data de 11 iunie, jucătorii sunt invitaţi, începând cu ora 19:00, la cocktail-ul oficial al turneului, ce avea loc în lounge bar-ul şi terasa Daimon Club.

"Corporate Tennis Open"  va avea loc în zilele de, 11-12 iunie şi 18-19 iunie, la clubul Daimon, aflat în parcul Tineretului.

Evenimentul are drept parteneri media: Doar Tenis, Sport Clasic.ro, Tenis de camp.ro, Open Tenis, Sport Inclusive, Tikitaka.ro,  Finzoom, Legal Marketing, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Business Editors, Avocatura.com, Economic ZOOM, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Chalbert, Transilvania Business, Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Antreprenor in Romania, Rabbit Media si Plan de afacere.ro. 

Pentru detalii și înscrieri, accesează www.business-mark.ro sau contactează-ne la numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.


Cuvinte cheie: tenis, turneu, mediu de afaceri, participare, companii, brand, echipe, concurs, jucatori
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020