Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Evenimente
Termenul limită de înscriere pentru primirea unei burse este 16 iunie 2016
facebook

INM - BURSE internaționale în sprijinul formării profesionale adresate judecătorilor și procurorilor

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității un anunţ cu privire la acordarea a 7 burse pentru seminare cuprinse în Catalogul general EJTN 2016. INM, cu ajutorul EJTN, oferă sprijin judecătorilor și procurorilor români, oferind burse ce cuprind rambursarea cheltuielilor datorate participării. Printre criteriile de selecție se numără relevanţa programului pentru activitatea profesională a magistratului candidat / specializarea cerută pentru curs, neparticiparea recentă la alte forme de pregătire internaţională sau posibilitatea şi disponibilitatea magistratului de a disemina informaţiile la care va avea acces prin participarea la programul de pregătire

Institutul Naţional al Magistraturii împreună cu Reţeaua Europeană de Formare Judiciară - European Judicial Training Network (EJTN), continuă derularea programului de formare  profesională adresat judecătorilor şi procurorilor. 

Astfel, EJTN oferă fiecărei instituţii de formare membre 7 burse constând în rambursarea cheltuielilor ocazionate de participare, arată INM.

INM a selectat din Catalogul general EJTN aferent anului 2016 următoarele seminarii pentru obţinerea acestor burse:

I. Seminarul "The Struggle Against Drug Trafficking", organizat la Paris (Franța), în perioada 28 - 30 septembrie 2016. Activitățile se vor desfășura în limba franceză și este disponibil 1 loc.

II. Seminarul "The Breach of Commercial Contract" organizat la Paris (Franța), în perioada 8 - 9 decembrie 2016. Activitățile se vor desfășura în limba franceză și este disponibil 1 loc.

III. Seminarul "Screening, Identification, Seizure and Confiscation of Criminal Assets", organizat  la Paris (Franța), în perioada 3 - 5 octombrie 2016. Activitățile se vor desfășura în limba franceză și sunt disponibile 2 locuri.

IV.  Seminarul "Violence against women and children", organizat la Scandicci, Florence (Italia), în perioada 19 - 21 octombrie 2016. Activitățile se vor desfășura în limba italiană și este disponibil 1 loc.

V. Seminarul "Examination techniques and prosecutors’ strategies: from investigation to trial (hearing)", organizat la Scandicci, Florence (Italia), în perioada 16 - 18 noiembrie 2016. Activitățile se vor desfășura în limba italiană și este disponibil 1 loc.

VI. Seminarul "International organised crime", organizat la Madrid (Spania), în perioada 28 - 30 septembrie 2016. Activitățile se vor desfășura în limba spaniolă și este disponibil 1 loc.

Seminarele se adresează judecătorilor și procurorilor români.
 


Cuvinte cheie: inm, burse, dezvoltare profesionala, seminare, ejtn, procurori, judecatori, cheltuieli, rambursare, franta, italia, spania
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020