Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Evenimente
Seminarul va avea loc marți, 17 mai, în sala de conferințe a centrului Activ Consulting One SRL, de pe strada Iacob Felix, nr 55, București
facebook

WORKSHOP GRATUIT: "Dacă succesul în profesia de avocat înseamnă să ai satisfacții materiale, atunci cum obțin succesul?"

Acum, pentru că deja ne cunoaștem mai bine, credem că suntem pregătiți să aflăm și mai multe despre ce înseamnă să-ți programezi succesul în avocatură și cum poate brandingul să ne influențeze prestigiul profesional. Așa că, nu ratați următorul workshop gratuit din cadrul programului "Construiește-ți Cariera", ce va avea loc marți, 17 mai. Atenție! Informațiile oferite pot schimba destine!

Pentru că nu ne-am mulțumit niciodată să fim simpli "spectatori" ai lumii avocaturii, am conceput un proiect inedit: programul "Construiește-ți Cariera". În cadrul acestui program discutăm despre cum poate fi programată cariera în avocatură, ce înseamnă să ai o strategie de evoluție profesională și ce instrumente ai la dispoziție pentru a beneficia de recunoașterea profesională meritată cât mai curând posibil. 

De aceea, în data de 17 mai, începând cu ora 15:00, curajoșii și curioșii în ale succesului în avocatură vor primi informații utile și practice din partea inițiatorului programului, avocatul Romeo Cosma

Timp de patru ore, participanții vor fi implicați într-o discuție interactivă despre: "Dacă succesul în profesia de avocat înseamnă să ai satisfacții materiale, atunci cum obțin succesul?".

Seminarul va avea loc în sala de conferințe a centrului Activ Consulting One SRL, de pe strada Iacob Felix, nr 55, sector 1, București.

Participarea la workshop este GRATUITĂ! Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de aici.

Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon 0766.971.415 (Nicoleta Secureanu) sau la adresa de email nicoleta.secureanu@avocatura.com. 
 


Cuvinte cheie: seminar, proiect, avocaturacom, construieste-ti cariera, avocati, cariera, succes, branding, satisfactii materiale, prestigiu, strategie de branding, avocat Romeo Cosma
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020