Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
UNBR
Noul site va fi accesibil începând cu 28 aprilie
facebook

"Straie noi" pentru UNBR - A fost lansat un nou site deschis către avocați și societate

Uniunea Națională a Barourilor din România a lansat noul site de informare și comunicare al instituției. Acest demers se integrează în noua strategie online de comunicare a UNBR, orientată spre o mai mare deschidere către comunitatea profesională și către societate.

Site-ul UNBR este conceput ca un instrument online de comunicare și informare este structurat pe următoarele paliere:

1. Secțiunea UNBR, care include acte interne și europene privind profesia de avocat, grupuri de lucru, programe și proiecte, relații interinstituționale și interprofesionale, fondul de solidaritate, informații legate de responsabilitatea socială în profesie, etc.

2. BAZE DE DATE, cu trei rubrici: Tabloul Avocaților, Info avocat, Barouri.

3. COMUNICARE, cu rubrici noi: mass/media, video, propuneri și sesizări de la avocați, etc.

4. LEGĂTURI UTILE către: Acces membri, Rolii, Legislația României, Calculator taxe și contribuții, Universul Juridic și Protecția Datelor.

5. Secțiunea PUBLICAȚII unde se regăsește Newsletter-ul lunar, Revista Presei, Buletinul Informativ, Revista Avocatul etc. 

Întregul conținut din vechiul site, cu aproximativ 1000 de articole, a fost integrat în conținutul noii platforme și va fi putea fi găsit printr-un acces simplu și intuitiv la informația căutată.

Noul site al UNBR este conceput ca o resursă pentru avocați în ceea ce privește noutățile profesiei, dezvoltarea profesională, responsabilitatea socială și o sursă de informații atât pentru avocați, cât și pentru jurnaliștii interesați de domeniul social-juridic.

Site-ul va fi accesibil începând de astăzi, 28 aprilie 2016. Acesta este optimizat pentru tablete și telefoane mobile.


Cuvinte cheie: unbr, site, avocati, societate, comunicare online, publicatii, baze de date, grupuri de lucru, proiecte, programe, acte interne si europene, profesia de avocat, avocat Dr. Florea D. Gheorghe
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020