Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Business Law
Ioana Țălnaru s-a alăturat echipei `Clifford Chance Badea` în 2004
facebook

24 de noi parteneri la nivel global pentru firma de avocatură "Clifford Chance" - Ioana Țălnaru, Partener din partea biroului din București

Firma globală de avocatură Clifford Chance a anunțat, joi, promovarea a 24 de avocați la poziția de Partener global, printre aceștia numărându-se și Ioana Țălnaru din biroul de la București. Cu peste 14 ani de experiență și un portofoliu solid în domeniu, Ioana Țălnaru este specializată în Corporate M&A, Private Equity și Energie.

În urma acestei promovări, Ioana se alătură celor trei parteneri care coordonează activitatea de la București - Daniel Badea, Managing Partner, Nadia Badea și Mădălina Rachieru. Încă un counsel, cu experiență în practica de Banking & Finance/ Project Finance, este implicat în acest moment în procesul de promovare la parteneriatul global.

Noii parteneri Clifford Chance au fost promovați din toate practicile cu poziție de lider de piață și reflectă amploarea capabilităților firmei în domenii ce se dovedesc de importanță majoră pentru liderii mediului de afaceri la nivel global. Practicile acoperite prin noile promovări sunt Fuziuni & Achiziții, Piețe de Capital (IPO-uri), Private Equity și fonduri de investiții; finanțări (de proiect, de active, de achiziții, finanțări cu grad ridicat de risc - leveraged finance); investigații, litigii comerciale; aspecte fiscale și de dreptul muncii; sancțiuni.

Firma a numit parteneri noi în 13 dintre birourile rețelei sale internaționale. 

"Această promovare reflectă performanțele susținute și contribuția Ioanei la rezultatele firmei, de-a lungul anilor. Este un avocat dedicat, cu un portofoliu important de tranzacții M&A locale și regionale încheiate cu succes", spune Nadia Badea, Partener și coordonator al practicii Corporate M&A. "Un nou partener global în biroul din București reflectă rezultatele noastre solide și imprimă, totodată, un plus de responsabilitate pentru viitor. Sunt convinsă că, în noul său rol, Ioana își va aduce în continuare contribuția și va avea un rol esențial pentru strategia noastră locală și regională". 

"Aceste promovări reprezintă o recunoaștere a talentului, angajamentului și spiritului antreprenorial. Fiecare nou partener și-a adus deja contribuția prin calitatea serviciilor oferite și a experienței acumulate, devenind pentru clienții lor consultanții preferați. Ei reprezintă modele pentru echipa noastră și au un rol critic în contextul strategiei noastre per ansamblu. Îi felicit pentru rezultatele impresionante de până acum și pentru contribuția valoroasă pe care au avut-o în firmă. Voi continua să lucrez alături de ei pentru dezvoltarea continuă a carierei lor în cadrul Clifford Chance", a susținut Matthew Layton, Managing Partner Clifford Chance.

Ioana Țălnaru a adăugat că: "Recunoașterea primită din partea parteneriatului global Clifford Chance reprezintă pentru mine un motiv de mare mândrie și onoare. În același timp, sunt pregătită de marea provocarea care mă așteaptă și sunt hotărâtă să confirm încrederea pe care mi-au arătat-o partenerii și colegii, continuând totodată să acord asistență clienților noștri".

Ioana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu, în 2001, și a devenit membru în Baroul București un an mai târziu. Deține un Master (LL.M.) în Dreptul Internațional al Afacerilor (International Business Law) de la Universitatea Central Europeană (Central European University) de la Budapesta, din 2003.

A acumulat experiență în tranzacții M&A la nivel local și internațional, fiind implicată în mod activ în proiecte semnificative; a asistat fonduri de investiții, fonduri imobiliare și companii internaționale în proiecte de fuziuni și achiziții, vânzări, înființări de societăți mixte, restructurări și reorganizări interne. S-a alăturat echipei Clifford Chance Badea în 2004. 

Mandatele noilor parteneri încep la 1 mai 2016. Numărul total al partenerilor Clifford Chance ajunge astfel la 577.


Cuvinte cheie: case de avocatura, parteneri, firma globala, banking&finance, private equity, mediu de afaceri, experienta, tranzactii, m&a, avocat Talnaru I. Ioana, Clifford Chance Badea SCA
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020