Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
UNBR
Proiectul se va derula pe o perioadă de doi ani, în perioada 1 noiembrie 2015 - 31 octombrie 2017. UNBR este partener în cadrul Proiectului ACTIONES
facebook

UNBR: Au fost selectați avocații care vor participa la primele două sesiuni de pregătire în cadrul proiectului ACTIONES

Uniunea Națională a Barourilor din România informează opinia publică cu privire la avocații care au fost selectați pentru a participa la primele două sesiuni de pregătire organizate în cadrul Proiectului ACTIONES - Active Charter Training through Interaction Of National ExperienceS, coordonat de către Institutul Universitar European de la Florența (EUI).

La începutul lunii februarie, UNBR invita avocații interesați să-și depună candidaturile pentru obținerea unui loc în cadrul proiectului ACTIONES - Active Charter Training through Interaction Of National ExperienceS, coordonat de către Institutul Universitar European de la Florența.

Astfel, au fost depuse 3 candidaturi pentru sesiunea de pregătire în domeniul Dreptului consumatorului și 6 candidaturi pentru sesiunea de pregătire în domeniul Migrației, inclusiv dreptul la azil.

Coordonatorul Proiectului - Institutul Universitar European de la Florența - a comunicat rezultatul final al selecției la începutul lunii aprilie, informează UNBR. Avocații selectați sunt: 

- Pentru sesiunea de pregătire în domeniul dreptului consumatorului: avocat Maria-Ştefania Bălaşa (Baroul București) și avocat Anelis Vanina Istratescu (Baroul București).

- Pentru sesiunea de pregătire în domeniul migrației, inclusiv dreptul la azil: avocat Petre Matei (Baroul Bucureşti) și avocat Alina Szabo (Baroul Harghita).

Proiectul se va derula pe o perioadă de doi ani, în perioada 1 noiembrie 2015 - 31 octombrie 2017. Limba oficială de lucru a proiectului este limba engleză. Uniunea Naţională a Barourilor din România este partener în cadrul Proiectului ACTIONES.
 


Cuvinte cheie: unbr, avocati, proiectul actiones, institutul universitar european de la florenta, dreptul consumatorului, migratie, dreptul la azil, cursuri, limba engleza
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020