Avocatura Com
Academica
Evenimentul are loc în 7 martie, la Facultatea de Drept
facebook

Avocatul Florentin Țuca "disecă" pentru studenți "Corectitudinea politică", în 7 martie

"Corectitudinea politică", o construcție folosită din ce în ce mai des în tot mai multe discuții, va fi "disecată" de către avocatul Florentin Țuca, în cadrul conferinței "Dreptul în lumea corectitudinii politice".

Ineditul eveniment la care invitat special este avocatul Florentin Țuca (Managing Partner al "Țuca Zbârcea & Asociații") va avea loc la Facultatea de Drept (Aula Magna) din cadrul Universității din București luni, 7 martie, la ora 14:00. 

Astfel, tinerii vor avea ocazia să-l asculte pe binecunoscutul avocat, în cadrul unei acțiuni organizate special pentru ei de către Asociația Studenților în Drept.

"Preluat din limba engleză ca «Political Correctness», aceasta este o expresie utilizată pentru a descrie strategiile instituționale de înlocuire a expresiilor și a termenilor din limba curentă care pot jigni minorități etnice, de gen, orientare sexuală, religioase, persoanele cu handicap fizic sau psihic, în vârstă, de altă rasă etc.", arată organizatorii.


Cuvinte cheie: avocat, conferinta, facultatea de drept, corectitudinea politica, universitatea din bucuresti, eveniment, studenti, aula magna, avocat Florentin Tuca, Tuca, Zbarcea & Asociatii
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com