Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Evenimente
Conferința va avea loc miercuri, 24 februarie, la sediul Camerei de Comerț și Industrii a României
facebook

WORKSHOP GRATUIT - Avocatura.com oferă avocaților o nouă lecție despre succesul în carieră

Avocatura.com apreciază avocații - în principiu. Și ca urmare a acestui "crez", încercăm să le îndrumăm cât mai eficient pașii spre o carieră de succes. Uneori o facem într-un mod critic, iar alteori apelăm la metode mai "blânde". Una dintre acestea este și programul "Construiește-ți cariera".

Pentru că nu ne mulțumim numai să privim cum se "face" avocatura în România, Avocatura.com pune la dispoziția profesioniștilor, indiferent că activează în cadrul cabinetelor individuale sau societăţilor civile de avocați, precum şi persoanelor care doresc o carieră de succes în profesiile juridice, programul "Construiește-ți cariera".

Prin intermediul acestui demers unic ne propunem să oferim avocaților un plan de acțiune precis și detaliat pentru a deveni un profesionist de succes, precum și sprijinul necesar pentru a se poziționa ca expert în domeniile alese, a comunica eficient online și a face un networking profitabil.

După ce am trecut peste emoțiile primei lecții despre cum se "construiește cariera", Avocatura.com se hazardează din nou și organizează cea de-a doua "lecție despre carieră", cu tema "Elemente ale unei cariere de succes în avocatură".

Conferința va avea loc miercuri, 24 februarie, orele 15:45, la sediul Camerei de Comerț și Industrii a României, sala Basarabia.

Profesioniștii care au plăcerea de a împărtăși cu cei interesați sfaturile și lecțiile lor despre succes sunt avocatul Adrian Toni Neacșu, care va vorbi despre comunicarea judiciară eficientă și persuasiunea în instanță, și avocatul Romeo Cosma, care va dezvălui din "culisele" programului "Construiește-ți cariera".

Înscrierile se fac la adresa alexandru.pana@avocatura.com sau la numărul de telefon 0740 204 608.

Participarea la conferință este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrie-te acum!


Cuvinte cheie: conferinta, proiect, avocatura.com, construieste-ti cariera, avocati, cariera, succes profesional, piata avocaturii, comunicare, imagine, branding, networking, avocat Romeo Cosma
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020