Avocatura Com
Evenimente
Problema fluxului de imigranți va fi dezbătută în 23 februarie
facebook

Fluxul de imigranți, dezbătut de către magistrați în 23 februarie

Problema imigranților care "bat", în fiecare zi, la ușa Europei, va reprezenta subiectul unei ample dezbateri la care participă magistrați, reprezentanți ai instituțiilor publice și ai societății civile. Dezbaterea "Fluxul de imigranți - un nou test pentru statele membre ale Uniunii Europene?" este organizată marți, 23 februarie, de Asociația LiderJust, Asociația Română de Drept și Afaceri Europene și Romanian US Association.

Această masă rotundă va fi găzduită de sediul reprezentanței Comisiei Europene (sala Titulescu) și va începe la ora 9:00. 

"Evenimentul își propune să identifice principalele provocări cu care se confruntă structurile instituționale ale administrației publice și ale sistemului de justiție cu privire la dezvoltarea unui pachet minim de servicii pentru imigranţi și modalitatea de menținere a unui spațiu de siguranță și cooperare în cadrul Uniunii Europene.

Ulterior conferinței va fi întocmită o sinteză a dezbaterilor privind strategiile și soluțiile optime pe care România le-a adoptat sau pe care ar trebui să le adopte în această materie", a explicat procurorul Alexandra Lăncrănjan, președintele LiderJust. 

La dezbatere vor lua cuvântul: procurorul Alexandra Lăncrănjan, profesorul univrsitar Mihai Șandru, secretarul de stat Adrian Dobre, președintele Asociației Conect Rodica Novac, judecătorul Mariana Feldioreanu, Marisa Maclsaac, de la Ambasada SUA la București, profesorul Iulian Chifu (SNSPA), Georgiana Chirilă, de la SRI, formatorul INM Roxana Rizoiu, profesorul Silvia Tăbușcă și judecătorul Dragoș Călin.
 


Cuvinte cheie: dezbatere, imigranti, conferinta, masa rotunda, magistrati, liderjust, ardae, romanian us association, provocari, administratie publica, procuror Lancranjan Alexandra Carmen, judecator FELDIOREANU MARIANA
COMENTEAZA
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com