Avocatura Com
Evenimente
Invitatul special al evenimentului este Dan Negru
facebook

Studenții, în bătălia pentru titlul de "Speaker al anului". Finala SpeakUp are loc pe 3 decembrie

Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității din București va găzdui joi, la ora 18:00, finala "SpeakUp" - Competiția de Public Speaking. Asociația Studenților în Drept, organizatorul evenimentului, îi invită pe toți cei interesați de arta comunicării, acțiunea fiind deschisă publicului larg. În etapa finală, cei mai buni cinci concurenți ai competiției vor încerca să impresioneze publicul și să convingă juriul prin discursurile lor.

Calitățile lor oratorice au fost recunoscute deja de juriul celorlalte două etape anterioare. De asemenea, finaliștii au beneficiat în prealabil de un training special oferit de Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR). 

Juriul va acorda titlul "Speakerul anului" în ediția 2015 a competiției "SpeakUp" doar unuia dintre cei cinci concurenți. Juriul va fi format din specialiști în arta oratoriei, profesioniști din domeniul juridic, publicistic și persoane publice. Invitatul special al evenimentului este Dan Negru, care va susține un discurs special destinat tuturor celor prezenți, acesta fiind și membru al juriului. 

Organizatorii anunță numeroase surprize: Georgia Dascălu, studentă în anul I la Facultatea de Drept, va susține un minirecital live, iar cei prezenți la eveniment vor participa la o tombolă, unde, prin tragere la sorți, cinci norocoși vor câștiga premii surpriză. De asemenea, publicul va avea un rol activ în procesul de jurizare, un criteriu de evaluare al concurenților fiind "preferatul publicului".

"Am convingerea că evenimentul de joi, 3 decembrie, va reprezenta un moment de neuitat pentru toți cei care vor fi prezenți. Discursurile motivaționale ale finaliștilor și al invitatului special, momentul artistic și premiile surpriză sunt câteva dintre motivele pentru care acest eveniment nu trebuie ratat," a declarat Gabriel Samu, membru ASD și coordonatorul evenimentului. 


Cuvinte cheie: competitie, speakup, public speaking, asociatia studentilor in drept, facultatea de drept, universitatea bucuresti, discursuri, juriu, concurenti, premii, surprize, recital
COMENTEAZA
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com