Avocatura Com
Evenimente
Invitat special la eveniment este Decanul Facultății de Drept, conf. dr. Flavius Baias
facebook

Masă rotundă cu tema "Cu sinceritate: despre simulație", la Facultatea de Drept, Universitatea București

Cercul de Drept Privat al studenților Facultății de Drept, Universitatatea București va organiza, pe data de 8 decembrie, o masă rotundă cu tema "Cu sinceritate: despre simulație". Invitat special al evenimentului este Decanul Facultății de Drept, conf. dr. Flavius Baias.

Evenimentul se adresează în special studenților din anii 3 și 4 de studii, precum și masteranzilor la modulele Drept privat aprofundat, Carieră judiciară și Dreptul afacerilor, în cadrul Facultății de Drept a Universității din București.

Discuțiile despre instituția de Drept civil, ce face obiectul mesei rotunde, vor fi moderate de către profesorii Bogdan Dumitrache și Andrei Săvescu, iar înscrierile se fac până pe data de 4 decembrie, potrivit organizatorilor.

Evenimentul va avea loc marți,  8 decembrie, ora 19:00, în Sala "Stoicescu" a Facultății de Drept, Universitatea București. 
 


Cuvinte cheie: cercul de drept privat, masa rotunda, simulatia, facultatea de drept, universitatea bucuresti, studenti, masteranzi, drept privat aprofundat, cariera judiciara, dreptul afacerilor, invitat special, avocat Baias F.A. Adrian Corneliu
COMENTEAZA
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2016 ©   Copyright SC ADVO VALUE SRL 2017
Avocatura Com