Avocatura Com
Exclusiv
Şeful UNBR spune că fără curăţenie morală, avocatura este condamnată la `prăbuşire`
facebook

Avertismentul lui Gheorghe Florea: "Sunt şi la noi, la avocaţi, uscături - de regulă, mai nuanţate. Bagă verzii în buzunar, şi devin plini de verziciune" / "Fără curăţenie morală ne prăbuşim!"

Prezent la un eveniment la Roman, preşedintele Uniunii Naţionale a Barourilor din România, avocat dr. Gheorghe Florea, a satirizat câteva dintre cele mai criticate propensiuni ale confraţilor: lăcomia de bani şi apetenţa pentru infracţiune.

Întrebat despre avocaţii care încalcă legea, Florea a recunoscut cu autoironie şi umor că profesia are problemele ei în această privinţă:

"Sunt şi la noi, la avocaţi, uscături - de regulă mai nuanţate. Bagă verzii în buzunar, şi devin plini de verziciune."

"Şi la noi, pe Strada Avocaturii, umblă mulţi corupţi, sau suspecţi de corupţie", a mai spus preşedintele UNBR, prezent în Moldova pentru a-l onora pe vicepreşedintele instituţiei, Ioan Chelaru, ajuns la 35 de ani în profesie.

"Fără curăţenie morală ne prăbuşim!", a fost avertismentul lui Florea pentru mai tinerii lui confraţi, dar şi pentru colegii săi de generaţie.


Cuvinte cheie: discurs, presedinte unbr, satira, autoironie, umor, probleme avocatura, lacomie, coruptie avocati, uscaturi, verzisori, curatenie morala, avocat Dr. Florea D. Gheorghe
COMENTEAZA
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2019
Avocatura Com