Avocatura Com
Actualitate
Noile pedepse sunt rezultatul apelului făcut de avocații inculpaților, dar și de cel al tinerei
facebook

Decizie finală în dosarul violatorilor din Vaslui - pedepse între 6 și 10 ani

Renumitul dosar al celor șapte violatori din Vaslui a ajuns la final. După ce prima instanță a tergiversat soluționarea dosarului, fiind luate măsuri care au pus sub semnul întrebării credibilitatea justiției, Curtea de Apel Iași a dispus miercuri, majorarea pedepselor date în prima instanță și a cuantumului daunelor morale.

Dacă în vara acestui an, cei șapte inculpați acuzați că au violat o tânără au primit pedepse cuprinse între 5 și 8 ani de închisoare, instanța de apel a stabilit ca cea mai mică pedeapsă aplicată să fie de 5 ani și 8 luni, iar cea mai mare de 10 ani.

Ca urmare a apelului făcut atât de avocații inculpaților, cât și de avocatul tinerei, și cuantumul daunelor morale a fost majorat de la 50.000 la 70.000 lei, după cum se arată pe pagina Curții de Apel Iași.

Credeți că pedepsele date sunt echitabile, sau nu? 
 


Cuvinte cheie: dosar, violatori, vaslui, decizie finala, pedepse marite, majorare daune, curtea de apel iasi, instanta, avocati, recurs, echitate
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com