Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Internaţional
Minorii au petrecut 16 ani după gratii
facebook

Cel mai tânăr condamnat pentru crimă din istoria SUA a fost eliberat marți. Avea 12 ani la momentul judecării

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, care a intrat în istoria Statelor Unite ale Americii ca fiind cel mai tânăr condamnat pentru crimă, a fost liberat marți din închisoare. Curtis Jones, condamnat pe când avea 12 ani, a petrecut nu mai puțin de 16 ani în închisoare pentru uciderea partenerei tatălui său. Alături de el, a fost condamnată și sora sa, în vârstă de 13 ani. Sora lui urmează să fie eliberată sâmbătă.

Cei doi copii au fost judecați în 1999 ca adulți, în ciuda faptului că cei de la serviciile sociale au găsit dovezi privind abuzurile sexuale la care au fost supuși aceștia. Ei au primit câte 18 ani de închisoare pentru asasinarea partenerei tatălui lor, Sonya Nicole Speights.

Deși anchetatorii au ajuns la concluzia că cei doi copii ar fi ucis femeia din gelozie, dovezile ulterioare au arătat că au fost abuzați de un alt membru adult al familiei lor. Astfel, dat fiind faptul că tatăl lor și partenera lui nu au reacționat în acest context, minorii au plănuit să îi omoare pe cei doi, și apoi pe cei care îi agresase.

Însă, după ce au împușcat femeia, s-au speriat, s-au ascuns și au fost găsiți de către polițiști a doua zi. 

În închisoare, Curtis Jones a devenit preot, potrivit Știrile TVR.

 


Cuvinte cheie: inchisoare, eliberare, copii, minori, in istoria sua, cel mai tanar condamnat, crima, condamnare, 12 ani, abuz
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020