Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Business Law
Printre jucătoarele din tabloul principal se numără și Monica Niculescu
facebook

Avocații sprijină BRD Open Bucharest, cel mai mare turneu de tenis feminin din România

Casa de avocatură "Mareş / Danilescu / Mareş" este pentru al doilea an partener al Turneului BRD Open Bucharest, cel mai mare turneu de tenis feminin din România. "Mareş / Danilescu / Mareş" a asigurat asistența legală pentru organizarea turneului, cu privire la negocierea contractelor internaționale, aspecte fiscale, contracte de sposorizare și dreptul proprietății intelectuale.

Anul trecut, echipa de avocați formată din Mihai Mareș si Ana-Maria Kusak, împreună cu reprezentanții Federației Române de Tenis, au purtat cu succes negocierile pentru preluarea și semnarea contractelor care au permis introducerea turneului Bucharest Open în circuitul internațional WTA.

"Este o onoare pentru noi să fim casa de avocatură partener a celui mai important turneu de tenis feminin din România. Suntem optimiști că organizarea sa impecabilă va pune România pe harta marilor evenimente de profil. Alături de Federația Română Tenis și ceilalți parteneri vom depune toate eforturile pentru ca acest eveniment sportiv să fie, pentru toți cei implicați, o experiență memorabilă", a declarat Mihai Mareș, Managing Partner al casei de avocatură "Mareş / Danilescu / Mareş", potrivit unui comunicat remis vineri Avocatura.com.

BRD Bucharest Open 2015 va avea loc în perioada 11 - 19 iulie, la Arenele BNR din Capitală. Turneul de la București este dotat cu premii totale de 250.000 dolari, iar pe tabloul principal se află deja trei jucătoare din echipa de Fed Cup a României, Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu şi Andreea Mitu. 

Women`s Tennis Association (WTA) este forul care se ocupă de organizarea turneelor profesioniste de tenis feminin, la nivel mondial. 


Cuvinte cheie: tenis feminin, sprijin, turneu, brd open bucharest, partener, avocati, casa de avocatura, sprijin legal, jucatoare, Mares / Danilescu / Mares, avocat Mares P. Mihai
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021