Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Actualitate
Numai în luna mai, trei judecători au fost împușcați mortal, în nordul peninsulei Sinai
facebook

Magistraţii români sunt norocoşi: În Egipt, militanţii islamişti vor să-i extermine

Magistrații egipteni trăiesc cu frica-n sân pentru că sunt ținta atacurilor militanților islamiști, care se pare că au decis să îi extermine. Numai în luna mai, trei judecători au fost împușcați mortal, în nordul peninsulei Sinai.

Procurorul general al Egiptului a fost rănit în urma unui atentat cu o mașină capcană care explodat chiar în timp ce acesta își părăsea locuința pentru a se îndrepta spre birou. Atacul asupra lui a fost o tentativă de asasinare, iar gruparea "Giza Popular Resistance" l-a revendicat pe Facebook.

De asemenea, o filmare menită să intimideze magistrații, intitulată sugestiv "Eliminați judecătorii", a fost publicată de către această grupare, fiind prezentați mai mulți indivizi care trag într-o mașină în care se presupune a fi transportați cei dintâi. 

Militanții islamiști se opun președintelui Adbel Fattah al-Sisi, în contextul sentințelor dure impuse membrilor mișcării Frăția Musulmană, care acum este interzisă, potrivit HotNews.

UPDATE: Procuroriul general al Egiptului a decedat la spital în urma rănilor produse de către explozie.

 


Cuvinte cheie: judecatori, procurori, magistrati, tinte, atacuri, asasinate, militanti islamisti, terorism, masina capcana, explozie, grupare, violente
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020