Avocatura Com
Business Law
Avocatul Florentin Ţuca susţine obiectivul ARDOR
facebook

Avocatul Florentin Ţuca înoată pentru un scop nobil

Avocatul Florentin Ţuca sprijină proiectele culturale şi civice, implicându-se activ în derularea acestora. Astfel, el se va alătura iniţiativei Fundaţiei Comunitare Bucureşti şi va participa la maratonul de înot Swimathon Bucureşti, care va avea loc în 4 iulie. Maratonul are drept scop susţinerea cauzei ARDOR (Asociaţia Română de Dezbateri, Oratorie şi Retorică).

Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri și o platformă în care se întâlnesc 16 proiecte diferite, pentru care înoată aproape 200 de oameni. Anul acesta, avocatul Florentin Țuca, fondatorul "Ţuca Zbârcea & Asociaţii" va face parte din echipa de înotători care are drept scop strângerea de fonduri în numele Asociației Române de Dezbateri, Oratorie și Retorică. Obiectivul ARDOR este să obțină finanțări în valoare de 16.000 lei, prin care să acopere parte din cheltuielile de participare a echipei României la Campionatul Mondial de Dezbateri pentru Elevi de la Singapore (World School Debating Championship).

Fiecare echipă are de atins propria țintă financiară și va înota cât mai multe lungimi de bazin în acest scop. De exemplu, echipa "ARDOR Parents & Kids", din care face parte Florentin Țuca, își propune să înoate 50 lungimi de bazin în cele 50 minute ale competiției și să strângă o sumă de 4400 lei. Alături de Florentin Țuca, din echipă mai fac parte și Tudor Mușat, membru al Clubului de Debate din cadrul Colegiului Național Sfântul Sava din București și mama acestuia, Mădălina Mușat. 

Florentin Țuca, Managing Partner al TZA, a punctat în mai multe rânduri rolul formator al dezbaterilor și importanța logicii și retoricii în dezvoltarea tinerilor și pregătirea lor pentru diverse profesii, inclusiv avocatura. "Pentru mine, Dreptul este o știință a argumentării și a dialogului argumentativ și constructiv. Noi ca firmă, și eu personal, ne-am implicat în fenomenul dezbaterilor în România. Îi susțin foarte mult pe cei de la ARDOR, pentru că am văzut ce progrese formidabile fac tinerii atunci când îmbrățișează această preocupare.

Citeşte aici un interviu Avocatura.com cu Florentin Ţuca, despre valoarea debate-ului pentru avocaţii pledanţi!

După un an de debate, ajung să citească enorm, să se informeze pe chestiunile lumii contemporane și să aibă o părere motivată, argumentată, pe subiecte care sunt inaccesibile unor adulți. Acesta este motivul pentru care am acceptat provocarea Swimathon-ului. Și astfel, cu pași mici și valuri mari, sper că viitoarele generații vor ajunge să folosească forța argumentului pentru a-și apăra ideile și a se implica activ, constructiv și tolerant în treburile Cetății", a explicat Florentin Țuca.

Swimathon București va avea loc în data de 4 iulie, în intervalul 9:00 – 14:00, la Clubul Dinamo. Accesul publicului este liber, toți susținătorii echipelor aliniate la startul maratonului de înot putând face donații atât la fața locului (orice sume) sau în avans, pe site-ul Swimathon București, ori prin virament în contul bancar pus la dispoziție de către organizatori (RO82 BACX 0000 0006 8633 0004, deschis la Unicredit Ţiriac Bank, sucursala Domenii, București). De asemenea, campania de strângere de fonduri inițiată de Fundația Comunitară București va continua și după Swimathon, și anume până în 31 iulie.   


Cuvinte cheie: cauza nobila, maraton, ardor, comunitate, debate, mecenat, inot, obiectiv, strangere fonduri, tineri, talent, swimathon, avocat Florentin Tuca, Tuca, Zbarcea & Asociatii
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com