Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Actualitate
Participarea la eveniment este gratuită
facebook

Avocatura.com și Self Trust Academy vă invită la cursul "Adevăruri Dure în Public Speaking și Vânzări - 14+4 greșeli de evitat într-un discurs"

Vă invităm să luați parte la acest eveniment susținut de Avocatura.com la care veți afla tot ce veți avea nevoie pentru a fi un avocat cu un speech ireproșabil, care să vă asigure succesul.

În Time Management, să știi clar care sunt lucrurile la care să renunți - să ai un Not To Do List - te ajută imediat să ai rezultate mai bune. Un Not To Do List relevant are un impact extraordinar în performanța ta ca speaker și îți crește valoarea pe loc.

La "Adevăruri Dure în Public Speaking și Vânzări" vei descoperi ce se află pe Not To Do List-ul unui speaker de succes:

•    Ce să eviți atunci atunci când îți construiești speech-ul

•    Cum să nu începi un speech 

•    Care sunt cele mai frecvente greșeli de avut în vedere atunci când te afli pe scenă

•    Ce tipuri de încheiere te fac "uitat" în mintea audienței 

•    Do`s and Don’ts pentru slide-uri și flipchart

… dar și care sunt soluțiile pentru un speech reușit:

•    Cum se aplică principiile cheie din vânzări în public speaking

•    Cum îți construiești un speech captivant 

•    Care sunt strategiile de captare și menținere a atenției publicului 

•    Cum închei un speech într-un mod memorabil

Dincolo de pregătire și antrenament, speakerii de succes fac mai puține greșeli. Să știi să-ți duci potențialele "pierderi" aproape de 0 este un secret la fel de valoros ca a ști să-ți maximizezi "avantajele". 

De ce să vii la eveniment?

- Informație relevantă

Vei avea parte de un training cu informație de calitate despre greșelile de evitat într-un discurs și potențialele soluții pentru un speech memorabil, oferit de trainerii Self Trust Academy (Alin Comșa & Andrei Dunuță).

- Inspirație și motivație 

Vei deveni conștient de lucrurile pe care să le lași deoparte atunci când urci pe scenă, iar asta te va face mai încrezător în propriile abilități de a performa ca speaker.

- Timp valoros

Este mai eficient să înveți de la altcineva care a făcut deja greșelile tipice – ca să nu mai petreci atât de mult timp așteptând să te "lovești" tu singur de ele. De asemenea, nu vei mai irosi oportunități importante pentru tine, pentru că vei ști deja la ce să fii atent atunci când îți construiești discursul.

- Networking

Vei cunoaște alți profesioniști din domenii diverse, interesați, ca și tine, de dezvoltare personală. Printre participanți se numără antreprenori, manageri, oameni de marketing. Citește aici mai multe de la ediția anterioară a evenimentului. 

Să știi ce să nu faci în Public Speaking îți creează spațiul de care ai nevoie pentru a-ți construi cariera de speaker sănătos și rapid.

Evenimentul va avea loc pe 1 aprilie, de la ora 18:30 la Caro hotel. Participarea este gratuită. Înscrie-te aici

Menționează că vii din partea Avocatura.com pentru a beneficia de unul din 50 de locuri rezervate pentru comunitatea noastră. 


Cuvinte cheie: self trust academy, andrei dunuta, alin comsa, public speaking, adevaruri dure
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021