Avocatura Com
Business Law
De la stânga la dreapta, cei trei promovați: Denisa Benga, Marius Dumitru și Matei Dimoftache
facebook

Doi Parteneri și un Managing Associate noi la "Duncea, Ştefănescu & Asociaţii"

Societatea de avocatură "Duncea, Ștefănescu & Asociații" a anunțat promovările acestui an la nivel de top management. Denisa Benga și Marius Dumitru sunt primii avocați promovați pe pozitia de Partener, iar Matei Dimoftache a urcat încă o treaptă ierarhică, devenind Managing Associate, se arată într-un comunicat remis Avocatura.com.

"Suntem bucuroși să concretizăm aceste promovări, ce au venit firesc, în urma parcursurilor meritorii ale fiecăruia: au depășit cu brio examenele de maturitate profesională și au crescut cu răbdare, contribuind decisiv la dezvoltarea ariilor de practică ale societății. Promovările din 2015 reprezintă o primă și importantă etapă a creșterii organice previzionată pentru următorii ani.", au declarat Adriana Duncea și Cosmin Ștefănescu, Co-Managing Partners ai firmei.

Cine sunt cei promovați

Denisa Benga (34) - Partner, Head of Competition 

Aria de competenţă a Denisei se concentrează pe domeniul dreptului  concurenței, având de asemenea o experiență de peste 10 ani în acordarea de consultanță privind arii de competență conexe – M&A, litigii și arbitraj.

Proiectele în care este implicată vizează problematici complexe cu incidență atât în legislația națională, cât și europeană, soluționate cu succes: asistare în cadrul proiectelor de Due Diligence, asistare și reprezentare în cadrul negocierilor de contracte / tranzacții, identificarea riscurilor anticoncurențiale în cadrul tranzacțiilor sau contractelor, asistare și reprezentare în cadrul procedurilor de notificare a concentrărilor economice, reprezentarea și asistarea clienților pe parcursul investigațiilor Consiliului Concurenței, de la momentul desfășurării inspecțiilor inopinate și până la momentul emiterii unei decizii, asistarea și reprezentarea clienților în procedura administrativă și contencioasă de contestare a deciziei Consiliului Concurenței, conceperea și implementarea de programe de conformare a companiilor la regulile și practicile de concurență.  

Marius Dumitru (33) - Partner, Head of Insolvency & Restructuring

Marius are o experiență de peste 10 ani în drept comercial, în special în materia insolvenței / falimentului. Înainte de a se alătura echipei, Marius a dobândit o însemnată experiență practică în cadrul unei societăți de practicieni în insolvență.

El oferă de asemenea asistență în cadrul procedurilor de executări silite și recuperare creanțe și este implicat și în operaţiuni complexe de M&A / restructurare de societăți comerciale.

Matei Dimoftache (39) - Managing Associate, Head of Banking & Finance

Matei deține o experiență de peste 15 ani în sistemul bancar și de asigurări. 

Oferă asistență în crearea produselor și a procedurilor de creditare retail sau corporate, conceperea și implementarea procedurilor de achiziții, negociere și contracte, proceduri de mediere, proceduri anti-fraudă bancare sau specifice sistemului de asigurări, proceduri și sisteme de asistare a clienților customer care / complaints, precum și aspecte de reglementare.

Înainte de a se alătura echipei "Duncea, Ștefănescu" în 2010, Matei a fost implicat cu precădere în creare de produse de creditare retail sau corporate, creare produse de asigurare în cadrul unor operațiuni de start-up în sistemul bancar, de asigurări sau bancassurance în grupuri bancare internaționale de renume.

Urmare a noilor promovări, echipa casei de avocatură "Duncea, Ştefănescu & Asociaţii" numără acum 2 Partneri Coordonatori (partenerii fondatori), 2 Parteneri avocați, 2 Manageri asociați, 4 avocați seniori, 4 avocați și alți 4 angajați ai departamentului administrativ, la care se adaugă echipa de taxe condusă de Partenerul diviziei de Consultanță Fiscală, potrivit sursei citate.


Cuvinte cheie: promovari, top management, societate de avocatura, partener, managing associate, avocati tineri, SCP Duncea, Stefanescu Si Asociatii, avocat Benga Z. Denisa, avocat Dumitru I. Marius-Octavian, avocat Dimoftache M.n. Matei
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com