Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Avocatul Poporului
Conform protocolului, vor fi efectuate vizite în locurile de detenție
facebook

Avocatul Poporului colaborează cu Asociaţia Română de Sociologie pentru prevenirea torturii din detenție

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea şi preşedintele Asociaţiei Române de Sociologie, prof. univ. dr. Cătălin Zamfir au semnat un Protocol de colaborare. La ceremonia de semnare au asistat, din partea Avocatului Poporului, Magda Ştefănescu, adjunct, iar din partea Asociaţiei Române de Sociologie, prof. univ. dr. Elena Zamfir.

Protocolul a fost încheiat în vederea desfăşurării activităţii Domeniului privind prevenirea torturii în locurile de detenţie. Potrivit documentului încheiat de către cele două părţi, în cadrul instituției Avocatului Poporului vor fi cooptaţi specialişti colaboratori externi, care vor fi selectaţi pe baza propunerilor înaintate de către Asociaţia Română de Sociologie.

Conform protocolului, specialiştii, colaboratorii externi, sociologii, vor face parte din echipele de vizitare a locurilor de detenţie, conform comunicatului remis luni Avocatura.com de către Avocatul Poporului.


Cuvinte cheie: protocol de colaborare, avocatul poporului detentie, asociatia romana de sociologie, prevenirea torturii
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Consultanță juridică online Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright Avocatura.com SRL 2003-2022