Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Business Law
facebook

Istocescu&Vintilă - Business Lawyers se repoziționează pe piața de avocatură și își împrospătează identitatea vizuală lansând noul logo și noul site

"Avocatura în spirit antreprenorial" reprezintă esența noii poziționări, materializată în mod natural din experiența și viziunea acumulate de "Istocescu & Vintilă" în peste opt ani de prezență în piața avocaturii de business.

"Suntem oameni de business, la fel ca și clienții noștri. Istocescu & Vintilă – Business Lawyers este partenerul de încredere, care înțelege în profunzime viziunea, obiectivele și provocările de business ale clienților săi, și, bazându-se pe resursele creative ale avocaților din echipa și pe experiența acumulată, oferă servicii juridice optime adaptate nevoilor specifice ale clienților" - spune Tiberius Istocescu, Managing Partner Istocescu & Vintilă - Business Lawyers.

Noua poziționare izvorăște din experiența antreprenorială acumulată de către cei doi parteneri fondatori, Tiberius Istocescu și Mihaela Vintilă, care i-a inspirat să practice avocatura cu o viziune antreprenorială, flexibilă, inovativă, creativă, reunind în jurul lor o echipă de profesioniști animați de aceeași filozofie și aceleași valori.

Odată cu noua poziționare, Istocescu & Vintilă lansează noua identitate vizuală Istocescu & Vintilă - Business Lawyers și noul website www.istocescu-vintila.ro, al cărui concept creativ s-a născut din ideea de avocatură legată indisolubil de mediul de business efervescent și dinamic al Bucureștiului. Istocescu & Vintilă a ales să utilizeze pe website unele dintre cele mai expresive fotografii din proiectul București Optimist și astfel să asocieze identitatea vizuală a firmei cu acest proiect care prezintă detaliile contrastante ale Bucureștiului în culori optimiste.

"Ne desfășurăm activitatea în mijlocul comunității de business a Bucureștiului, înconjurați de tradiție și simboluri moderne de arhitectură urbană, care se regăsesc în noua noastră identitate vizuală urbană, optimistă, motiv pentru care mulțumim creatorului proiectului "București optimist", care ne-a adus culorile și aura pozitivă a fotografiilor sale în paginile noastre de website " - spune Mihaela Vintilă, Co-Managing Partner Istocescu & Vintilă.

 


Cuvinte cheie: business, bucuresti optimist, business lawyers, website, mihaela vintila, Istocescu & Vintila - Business Lawyers, avocat Tiberius Istocescu
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020