plangere contraventionala

Discutii privind procedura civila
Post Reply
Eta

plangere contraventionala

Post by Eta » 16 Feb 2009, 10:20

Am 2 intrebari :

1. într-un proces-verbal agentul constatator a tras o mâzgălitură în căsuța unde semnează contravenientul, motivând ca a menționat următoarele : ,, Refuzat sa semneze" . Nu a bifat căsuța unde se precizează ca contravenientul refuza sa semneze și nici nu a scris nimic de acest gen la mențiuni.
Se poate anula P-V pt. ca a semnat / adus mențiuni într-un loc de pe P-V unde nu avea voie sa scrie nimic?
Precizez ca P-V nu este lizibil si nu se intelege nimic din descrierea faptei.
2.Nu s-a depus ordinul de serviciu motivând ca nu este necesar. Este corect acest lucru? Un agent poate patrula pe unde dorește fără un ordin de serviciu?

serafim

Post by serafim » 16 Feb 2009, 10:31

depune contestatie la PV asa cum crezi tu ca trebuie dupa ce intelegi pe acolo lasa chestiile aratate ...si mai bine solicita sa-l oblige sa depuna un exemplar LIZIBIL dupa PV , cu mentiunea ca "Având în vedere că Procesal Verbal seria CC nr....... este în mare parte ilizibil, necunoscâd exact articolele în baza cărora am fost sancţionat, rugăm respectuos instanţa de judecată să solicite intimatei “depunerea unui exemplar lizibil al Procesului-Verbal contestat, sub rezerva precizării şi/sau completării ulterioare a contestaţiei noastre "

apoi iti vei preciza actiunea !
Mai mult agentul dupa intocmirea oricarui PV de constatare trebuiei sa faca un "Raport" catre superior privitor la cuprinsul si conditiile care au stat la emiterea acelui PV asa ca , odata cu intampinarea vei vedea la dosar si acest raport ( raportul nu se comunica !!!).
Il citesti si dupa vezi si compari cu PV -ul tau cu ce-ti spune omul etc. ...
BAFTA !

Eta

Post by Eta » 16 Feb 2009, 19:15

S-a depus dovada foto iar nr. mașinii nu este lizibil , s-a depus referatul de verificare a plângerii cit și raportul ag. constatator.

In raportul agentului se precizează faptul ca s-a refuzat semnarea P-V.
Nu s-a depus nici o copie lizibila a P-V.

Si atunci pun întrebarea : Poate agentul sa semneze / aducă mențiuni în căsuța rezervata semnăturii contravenientului ?

serafim

Post by serafim » 16 Feb 2009, 21:08

doar ca a refuzat sa semneze !
cere sa-ti depuna si PV LIZIBIL !!!

Eta

Post by Eta » 17 Feb 2009, 18:38

Credeam ca mențiuni de genul nnRefuzat sa semneze " agentul constatator poate aduce doar la mențiuni, respectiv bifa căsuța unde contravenientul refuza sa semneze, nicidecum în căsuța unde semnează contravenientul.
Voi cere și PV lizibil sa se depună.

Ionut

Re: plangere contraventionala

Post by Ionut » 29 Mar 2020, 01:50

Am primit si eu doua amenzi deodata, una de 50 de lei pentru ca nam avut motive sa ma deplasez si de fapt am fost sami alimentez masina la peco si am si bon am si scris si la mentiuni si alta de 435 pentru o semnalizare stanga fata ce mio ars becul si pentru lumini de ceata, care pot so contest?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests