Consultanta firma in reorganizare judiciara

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
Post Reply
Gabriel-Lubricant

Consultanta firma in reorganizare judiciara

Post by Gabriel-Lubricant » 13 Mar 2019, 10:56

Buna ziua,
As dori sa pun o intrebare specialistilor in insolventa de pe acest forum.
Firma fiind in procedura de reorganizare, cu planul de esalonare a platilor aprobat, are un singur creditor si anume o banca.
Inaintea intrarii in insolventa, banca a declarat scadent anticipat creditul acordat firmei (o parte in lei si o parte in valuta).
La momentul intocmirii tabelului de creante definitiv, toata suma de la masa credala, a fost constituita, conform legii, din suma totala a creditului in lei si in EUR. Mentionez ca nu exista alt creditor si nici o alta suma de plata datorata unui alt creditor, inclusiv stat.
Intrebarea este:
din punct de vedere legal, banca poate sa pretinda dobanzi lunare, pentru creditul acordat si declarat scadent anticipat, in perioada de la intrarea in insolventa si pana la terminarea reorganizarii judiciare si a iesirii din insolventa?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Se poate accepta si plata pentru o consultanta juridica pentru speta de mai sus!
Daca sunt necesare si alte detalii, vi le pot oferi cu placere. Ma puteti contacta la 0722-856979 sau e-mail: gabriel.niculae@lubricant.ro
Gabriel Niculae - Administrator special

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests