Ajutor!sunt foarte speriata!!Am furat din Kaufland Germania

Discutii privind procedura penala
carmen 10

Re: Ajutor!sunt foarte speriata!!Am furat din Kaufland Germania

Post by carmen 10 » 15 Mar 2017, 19:49

Buna Bbb,poti sa-mi spui si mie te rog frumos ce ti sa intamplat pana la urma?care au fost consecintele?

deea

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns???

Post by deea » 21 Mar 2017, 13:02

Acum 2 ani am fost cu prietenul meu in Germania si am intrat la magazinul Peek&Clopenburg,a probat niste tricouri iar la unul eticheta s-a rupt.Cand a iesit din cabina o doamna a venit dupa noi sa ia tricourile probate si a vazut eticheta rupta la unul dintre ele...A crezut ca am vrut sal furam si a chemat pe cei de la paza care erau in magazin...ne-au bagat intr-o camera in spate si ne-a cerut buletinele apoi am semnat o foaie si am plecat.M-am intors acum in Germania si la aeroport m-au oprit ca apar in sistem cu o infractiune...am ramas uimita ca nu am facut nimic...au venit 2 politisti si mi-au spus sa merg cu ei sa-mi dea o foaie...mi-a dat o foaie care scrie adresa mea din buletin ca nu am adresa in Germania si mi-au spus sa astept ca imi vine acasa in Romania un plic prin posta cand sa ma prezint la tribunal...Eu nu vorbesc germana si nu inteleg de ce trebuie sa ma prezint acolo ca nu am facut nimic atunci in magazin...Va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac si cum pot scapa de chestia asta!!!

Ajutor

Re: Ajutor!sunt foarte speriata!!Am furat din Kaufland Germania

Post by Ajutor » 28 Apr 2017, 00:10

Am fost acuma 2 saptamani in Primark sa-i cumpar bebelusului meu hainute .. si le-am platit .. 80 de eurk.. si pe urma am
Zis ca imi cumpar si mie niste chiloti ai ciorapi si cand am vazut cat sunt de scumpi.. am zis ca-i bag in plasa cu hainele deja platite.. (valuarea celor neplatite 22 de euro)
Cand sa ies din magazin cu o prietena ne-au oprit si ne-au luat intr-o camera si au inceput sa ne controleze si doar mie mi-au luat datele fiindca doar eu am furat..
Si am recunoscut si eram toata in lacrimi..
atunci unu din ei au spus ca nu e nimic grav daca sunt la prima abatere ca o sa-mi vine peste cateva saptamani ceva de la politie si cel mai probabil o amenda..
Dat mie mi-e foarte frica.
In viata mea nu ma gandeam ca pot face asa ceva
Dar gandul acela ca este usor sa iei si sa bagi in plasa .. mi-a luat mintile ..
Mi-e o rusine de mor ..
Nici din casa nu mai ies am impresia ca luma ma judeca doar cand se uita la mine ..
Cred ca am sa cedez psihic..
ma puteti lamuri ce am sa patesc ?
Credeti ca este vorba de puscarie sau ceva?

Am uitat sa specific ca nu mi-au dat acea foaie sa o semnez dupa ce au completat-o cu numele meu si datele mele ..
Credeti ca cei din primark m-ar fi iertat?
Sau au trimis foia la politie?
Nu stiu la ce sa ma astept..
Mi-e team de mor..

jiga andrei

Re: Ajutor!sunt foarte speriata!!Am furat din Kaufland Germania

Post by jiga andrei » 10 Dec 2017, 11:08

pai nu zice nimeni ce ati mai patit dupa ce ati fost audiati la politie? Va dat amenda penala? Au facut dosar penal? Vau mai chemat si dupa audieri vreun procuror?

Corina

Re: Ajutor!sunt foarte speriata!!Am furat din Kaufland Germania

Post by Corina » 08 Sep 2018, 17:14

:cry: bună ma aflu în aceiasi situați eu am plătit amenda direct la kaufland... După a trecut vreo 2 luni mia venit ceva formular acasă cică trebuia sa le trimit înapoi eu nu am știut.. Pentru ca nu știu germana bine după mia venit alte hărți acasă cum cum ca va decide judecătorul situația mia.. Ce se va întâmpla ajutați-mă va rog sunt terminata.... Menționez suna era de 15 euro și nu mai am alte addecedente va mulțumesc

carmen10

Re: Ajutor!sunt foarte speriata!!Am furat din Kaufland Germania

Post by carmen10 » 08 Oct 2018, 14:29

buna corina daca mai intri pe aici poti sa spiu ce ti sa intamplat pana la urma

Marian

Re: Ajutor!sunt foarte speriata!!Am furat din Kaufland Germania

Post by Marian » 09 Oct 2018, 22:25

Buna!
Se pare ca supermarketul kaufland ii super dotat... :wall: am facut si eu aceasi grrsala ca si ceilanti
In data de azi 09:10:2018 Am intrat in cehia in kaufland unde am cumparat lucruri casnice de 800kr dar pe langa astea am furat din inconstienta o pereche de casti bluetooth care era destul de scumpa vro 900 kr am fost asteptat la iesire de catre paznic si un alt individ mau escortat in biroul de supraveghere video mi-au cerut buletinul nu lam dat miau cerut datele am dat date false find ca nu am considerat ca sunt obligat a venit un echipaj de politie.
Iam dat datele reale politistului si buletinul iar el in schimb ma lovit cu o palma zdravana de mi-sa unflat toata partea a scris acolo niste foi mi,a dat 20 mii coroane amenda cu termen de 30 zile eu am refuzat sa semnez totul asa ca au luat ce au scris fara semnatura mea si au plecat eu am ramas in libertate acum alceva ma sperie grav ma vor da afara de la locul de munca de aici?

Ada

Re: Ajutor!sunt foarte speriata!!Am furat din Kaufland Germania

Post by Ada » 28 Nov 2018, 13:10

Trebuie sa platesti amenda, si eu am facut asta luand o cartela 😂, a venit politia, a vrut sa vina unde stau, dar am inceput sa plang si am spus cateva chestii pe acolo si la politist i sa facut mila si a spus sa duc pana seara banii, 70 de euro si apoi a scazut la 50, am dus banii si mi sa dat un bon pe care trebuie sa il pastrez, asa am vorbit cu domnul politist si a spus ca cea ce am facut va fi confidential si voi ati doar eu si domnii politisti, impreuna cu patroana magazinului, sincer nu voi mai face acest lucru, si iti sugerez si ti.e pentru ca e putin spus ca platesti triplu acele lucruri, mai bine ai cumpara, nu te lasa pe o ureche ca nu te vor prinde ... Intradevar Germania nu e ca in Romania, dar si daca ai furat o bomboana cu 20 de centi , platesti 50 de euro ... as spune ca ar fi bine sa platesti amenda daca nu ai facut.o, aici orice greseala se plateste si mai bine cumpara lucruril

Loana

Re: Ajutor!sunt foarte speriata!!Am furat din Kaufland Germania

Post by Loana » 01 Mar 2020, 01:07

Am furat de la H&M in valoare de 50-60€ ,la ieșire dun magazin ma oprește un detectiv si ma ia cu el intr-un birou unde era si șefa magazinului si au sunat poliția,am tot intrebat ce o sa mi se intample la care detectivul”nimic esti in Germania”,au completat niste hârtii am semnat si pe urma au spus ca trebuie sa primesc acasa ceva ,sa plătesc amenda..imi trec prin Cap tot felul si nu ma mai pot liniștii nicicum,ce mi se poate intampla? Pot sa vina sa faca percheziție acasa sau sa vina la mine acasa anuntați ? (Locuiesc cu prietenul meu si nu vreau ca el sa afle ceva) ,pot sa tin ascuns asa ceva? Sunt la prima si ultima abatere de acest gen. Va rog ajutați-ma cu răspunsuri,sfaturi daca aveti vreo idee.
Va multumesc

Pawy1988

Re: Ajutor!sunt foarte speriata!!Am furat din Kaufland Germania

Post by Pawy1988 » 26 Aug 2021, 22:51

Buna in final ce ai patit?

No Haki

Re: Ajutor!sunt foarte speriata!!Am furat din Kaufland Germania

Post by No Haki » 27 Sep 2021, 22:18

Pawy1988 wrote:
26 Aug 2021, 22:51
Buna in final ce ai patit?
A trait fericita pana la sfarsitul zilelor.
(glumesc, desigur. Probabil i s-a acomodat organismul cu stresul. Dar nu asta vreau sa zic, ci ca... nu pot sa inteleg ce il mana pe cate unul sa fure ...asa, ca si cum ar trece prin bucataria proprie si ar lua o parjoala din farfuria in care le-a scos ma-sa de la prajit. Pe bune daca pricep. Daca ar crapa de frig sau de foame, de-o suferinta, o durere, o situatie extrema, ceva - as intelege; dar asa... studenti, ingineri, doamne si domnisoare... foarte frumos, n-am ce zice)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests