Art 335/2 Cod Penal

forum destinat discutiilor privitoare la mediere. Se adreseaza deopotriva specialistilor in mediere, juristilor si persoanelor aflate in conflict
Post Reply
Alin Suba

Art 335/2 Cod Penal

Post by Alin Suba » 05 Nov 2014, 09:32

Buna ziua
Ma intereseaza daca medierea poate fi aplicata in cazul in care am un dosar penal intocmit de Politia Rutiera pentru infractiunea prevazuta in art.86 alin.2 Codul Rutier cu incadrare in Art.335 alin.2 din Codul Penal.
Permisul mi-a fost retinut pe data de 17.10.2014 cu mentiunea din partea lucratorului de politie ca am dreptul la eliberarea unei dovezi de circulatie pana la solutionarea cazului, eliberata de procurorul de caz de pe langa Judecatoria Parchetului Buftea.Pana la aceasta data nu am primit nici un raspuns, nu am intrat personal in legatura cu procurorul sau politistul care ancheteaza cazul, in acest fel fiind in situatia de a nu avea permis de care depind pentru a putea munci, fiind singura sursa de venit a familiei.
In speranta ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi astept un raspuns.
Va multumesc anticipat.
Cu stima,
Alin Suba.

Silviu

Re: Art 335/2 Cod Penal

Post by Silviu » 05 Nov 2014, 09:55

Nu aveti ce anume sa mediati. Nu ati primit niciun raspuns la ce? De ce nu ati intrat personal in legatura cu procurorul? Mergeti si intrebati la politie numarul de dosar penal constituit pe numele dvs. si numele procurorului de caz. Mergeti la parchet si faceti o cerere de prelungire a dreptului de a conduce.

Nu vreau sa fiu lupul moralist, insa daca este "singura sursa de venit" ... unde v-a mancat?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest