AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Mai stie cineva ceva despre cineva cumva?
Jane25

AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by Jane25 » 03 Jun 2012, 20:29

Sunt medic si am apelat la serviciile unui avocat din baroul Bucuresti,la recomandarea unei colege ( daca nu cumva si ea m-a mintit) ca sa-mi pot obtine Certificat de Conformitate de Ministerul Sanatatii (act necesar pentru a-mi putea exersa profesia in UE).
Povestea a inceput dupa ce timp de aproape 8 luni am asteptat sa primesc sus numitul act in urma depunerii dosarului la DSP (local)si a cererii de eliberare a CC de catre MS si am avut surpriza sa primesc o RECOMANDARE nefiindu-mi utila pentru tara unde intentionez sa profesez.Am incercat sa aflu informatii legat de aceasta Recomandare si daca alti colegi de breasla s-au confruntat cu aceasta problema,pe un site de profil alti colegi isi impartasesc experientele profesionale si nu numai..
Pe acel site am fost abordata de sus numita COLEGA care mi-a scris ca ea a trecut prin aceasta situatie dar a reusit sa isi obtina Certificat
ul numai dupa ce a apelat la serviciile unui avocat care cunoaste problema si buba Ministerului si mi l-a recomandat cu incredere.M-a pus in legatura cu dl.avocat (telefonic) Eu fiind din provincie si destul de ocupata cu munca si familia am decis sa nu imi mai pierd timpul pe la usile ministerului si sa apelez la serviciile avocatului.Mentionez ca dupa ce am primit acea Recomandare si ulterior am cautat informatii de ce MS mi-a eliberat un act cand eu am solicitat cu totul alt ceva,si ca nu imi este util sa-mi ating scopul si am mers din nou la DSP(clocal) sa mai solicit inca o data acel CERTIFICAT,am aflat cu stupoare ca nu mai pot depune iar un dosar pentru acelas act decat direct la MS.(Din acest motiv si celelalte mentionate mai sus am apelat la serviciile avocatului direct din Bucuresti si mai ales cineva care "cica"s-ar fi confruntat cu aceasta problema)
Acum am intocmit un nou dosar cu acte legalizate care mi le-a solicitat dl.avocat si i le-am expediat dansului acesta urmand sa intocmeasca o hartie oficiala (nu stiu termenul exact...probabil PROCURA) prin care se angajaza sa ma reprezinte legal la MS in aceasta problema si mi-a cerut sa ii depun in cont o suma de X RONI si m-a asigurat ca in termen de 30 de zile lucratoare imi voi primi Certificatul iar daca nu se intampla acest lucru,va adresa o scrisoare oficiala din partea Biroului de avocatura pe care dansul il reprezinta si ca in baza articolului X eu imi rezerv dreptul pentru a fi dat MS in judecata.Ok,pana aici totul frumos numai ca dupa ce au trecut cele 30 de zile si au mai trecut inca alte mai bine de 15 zile lucratoare,si nu am primit nici un rezultat nici de la MS si nici de la avocat si cand am incercat sa aflu de ce intarzie raspunsul sa apara,domnul avocat a inceput brusc sa fie foarte ocupat,sa nu mai raspunda la telefon,sa imi inchida telefonul,sa imi scrie mesaje ca revine mai tarziu cu un telefon si treceau zile in sir fara sa mai sune,si mai ales cand am fost din nou nevoita sa ajung la minister sa imi ridic diploma de medic specialist si de data asta i-am facut procura notariala sotului sa imi poata lua diploma si sa ma poata reprezenta legal in aceeas veche problema cu Certificatul,am avut surpriza sa constat ca pe numele meu nu exista nici un dosar depus la MS.Atunci sotul a insistat sa afli nr dosarului de la avocat ca poate doamnele de la registratura numai asa pot sa ii dea relatii.Neplacerea a facut ca d-l avocat sa se scuze ca nu ii poate comunica numarul intrucat dansul nu este la birou si nu are in memorie numarul dosarului, si ca se angajaza dansul sa imi trimita acea adresa formulata in care va fi specificat si nr.dosarului depus deja , prin email eu urmand s-o semnez si dansul sa mearga la MS sa o depuna in completare pentru urgentare.Am asteptat iaras zile la rand sa primesc acea adresa,si nu s-a intamplat nimic,am inceput sa il sun si imi respingea apelul,sau lasa telefonul sa sune la nesfarsit sau imi scria mesaj ca revine dansul ca nu are zona de acoperire.... lucru care m-a enervat la culme Tin sa specific ca atat eu cat si sotul am insistat cu telefoane,i-am scris si un SMS in care i-am solicitat sa imi scrie doar acel NR al dosarului care zicea ca l-a deupus...si totul fara nici un rezultat, dupa care am hotarat sa-l sunam de pe un alt numar si surpriza am dat de domnul avocat....si bineinteles aceeas poveste a inceput sa ne-o indruge ca a fost ocupat cu niste dosare importante dar ca imi trimite in ziua urmatoare pe email adresa formulata...Sotul a vorbit cu dansul si i-a spus ca ne-a mintit si ca la MS nu figureaza nici un act depus in numele meu,si sa nu ne mai amane cu minciuni sa faca bine sa ne trimita actele sa le depunem personal.Au mai trecut cateva zile si am primit un colet cu actele si bineinteles a trebuit sa achit eu taxa de expediere.
Acum ce sa va zic,avocatul se numeste AM si l-am cautat inainte de toate sa vad daca figureaza un asemenea nume in baroul avocatilor,si mai mult de atat a fost un avocat care a aparut in presa reprezentand o persoana oarecum publica,si exista o inregistrare audio-video tot pe internet unde am reusit sa ii aud vocea RARAITA inconfundabila si astfel am avut oarecum curajul sa apelez la serviciile dansului.
Cert este ca nu am incheiat nici un contract cu dansul,mi-a solicitat o suma pe care i-am achitat-o asigurandu-ma ca restul demersurilor le va face dansul incat oficial sa ma reprezinte in aceasta problema,nu mi-a depus dosarul la MS si m-a mintit ca l-a depus si ca imi trimite nr dosarului scris in acea scrisoare de urgentare care urma s-o scanez eu si s-o semnez si s-o depuna dansul catre MS,lucru care nu s-a intamplat iar cand a fost descoperit si i-am reprosat ca ne-a mintit, a zis ca ii pare rau dar ca dosarul nu il poate depune la MS ci trebuie eu personal sa-l depun la DSP-local si toate astea dupa doua luni si jumatate timp in care din cauza dansului,nu mi-am putut depune un CV pentru un job foarte important la care mi se solicita neaparat acest Certificat seria si numarul lui odata cu inregistrarea CV-lui.
V-am povestit toate astea,sperand sa ma lamureasca cineva avizat si sper sa nu fie domnul AM sub paravanul unui pseudonim sau anonimat si sa inteleg unde i se incadreaza legal fapta domnului avocat?

serafim

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by serafim » 14 Jun 2012, 13:32

din moment ce nu ai incheiat un contract cu dansul nu poti spune nimic, putea fi o chestie amicala, sau sa-ti ofere ajutor verbal....asa ca fapta dansului in aceste conditii nu se incadreaza niciunde.

intrebare
cum i-ati dat bani in lipsa unei chitante ?
este avocat in realitate respectivul...sau doar "face pe avocatul" ?

AMZA

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by AMZA » 14 Jun 2012, 14:07

Din pacate sunt de acord cu SERAFIM. Eu sunt avocat dar reprezint clientul numai in baza contractului de asistenta juridica incheiat cu dansul precum si in baza imputernicirii date in respectivul dosar. Atata timp cat nu exista contract incheiat si factura si chitante, nu e bine. Oricum poti sa ii soliciti in urma trimiterii unei notificarii banii inapoi pe baza imbogatirii fara justa cauza, avand in vedere ca banii nu erau datorati in baza unui contract iar daca nu vii da puteti merge in instanta. Eu nu as lasa balta acest caz pentru ca sunt multi "colegi" de-ai mei care fac de rusine aceasta profesie si ne pateaza pe noi ceilalti care jucam corect si ne facem treaba conform celor angajate in contract. Mult succes!

serafim

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by serafim » 14 Jun 2012, 14:47

colega, vrei sa-mi spui si mie in ce baza va porni procesul ? ce probe are sa dovedeasca imbogatirea fara justa cauza din moment ce nu are conract, chitanta etc., cum face dovada ca a vorbit cu acesta ?

serafim

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by serafim » 14 Jun 2012, 15:01

contracte se incheie cu clientii si pentru a-i reprezenta fata de autoritatile statului sau alte pers.juridice, consultanta juridica etc., nu doar pentru reprezentare si/sau asistare in fata instantei.

Foarte corect si bine procedezi ca tai contract si chitanta pt. orice fleac si sa stii ca nu esti singurul, marea majoritate o fac. Dar, sa stii si faptul ca sunt persoane care nu au absolvit dreptul nu sunt avocati si nici macar consilieri juridici si se prezinta oamenilor drept avocati....

Jane25

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by Jane25 » 17 Jun 2012, 00:21

Nu am incheiat nici un contract cu dumnealui.
Odata ce am apelat la serviciile dansului nu era de obligatia d-lui avocat sa imi prezinte un contract pe care eu daca eram de acord cu clauzele ar fi trebuit sa il semnez?
Dansul a zis ca imi trimite prin email o adresa formulata de catre dumnealui cum ca dansul ma reprezinta la Minister in aceasta problema (in care urma sa scrie ca in baza atricolului X din legea Y imi rezerv dreptul sa dau in judecata Ministerul daca nu mi se rezolva dosarul in termenul legal de 30 de zile) pe care urma eu sa o scanez,sa o semnez si sa i-o trimit prin posta ca domul avocat sa o depuna la Minister.Oare sub ce forma legala putea dansul sa ma reprezinte daca nu i-am facut procura si nici nu am semnat un contract.
I-am achitat acei bani trimitandu-i printr-un virament bancar intr-un cont pe care dansul mi l-a dat.I-am achitat si era de obligatia dansului sa imi trimita o chitanta ceva pentru ce mi-a solicitat banii.
Totul se pertece virtual (prin corespondente pe email si telefon) tocmai pentru ca nu sunt din capitala si am apelat la acest avocat la recomandarea unei colege care m-a asigurat ca domnul avocat s-a mai confruntat cu aceasta problema,cunoaste problema certificatelor creata de Minister si ca ma poate rezolva.Drumurile pana la Bucuresti si timpul pierdut aspecte care nu erau deloc de neglijat (eu deja confruntandu-ma cu aceasta situatie ) m-au facut sa apelez la un avocat care sa ma scuteasca de aceste probleme.
Daca este sigur avocat sau nu?
Eu cred in continuare ca este si sa va spun si pe ce ma bazez:
-este inscris in baroul avocatilor si cred ca nu se poate inscrie oricine acolo,nu?
-are un cabinet de avocatura cu o adresa si un CIF si un nr.de telefon,care se poate foarte simplu verifica pe internet si nu poate fi detinut de doua persoane
-apare pe youtube intr-o inregistrare audio-video unde i se poate auzi voce care este inconfundabila cu vocea avocatului la care am apelat eu.
-apare iaras pe internet in legatura cu mai multe dosare inregistrate in MO.
Astea au fost unele detalii pe care le-am cautat despre dumnealui inainte sa fiu de cord sa ii trimit actele.

Jane25

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by Jane25 » 17 Jun 2012, 00:30

serafim wrote:colega, vrei sa-mi spui si mie in ce baza va porni procesul ? ce probe are sa dovedeasca imbogatirea fara justa cauza din moment ce nu are conract, chitanta etc., cum face dovada ca a vorbit cu acesta ?
Ca am vorbit cu acesta sunt emailurile mele trimise dansului si ale dansului catre mine unde imi solicita acele acte sa i le trimit.
Poate facturile telefonicein care se vede clar cate apeluri am efectuat atat eu cat si sotul meu pana la data de 16 februarie(data la care dansul m-a asigurat ca mi-a depus dosarul) si nenumaratele apeluri pe care le-am efectuat dupa ce m-am dezmeticit ca domnul avocat m-a mintit si am inceput sa insit de n ori/zi ca sa aflu care e situatia si sa-mi recuperez macar actele.
Sunt convorbirile mele de pe skyp cu colega de mi l-a recomandat,in care am discutat despre avocat,despre actele mele ajunse la dansul s.a.m.d.
Ultima dovada este o stampila a dansului si o propozitie in care scrie"Conform cu originalul"pe o copie xerox a BI al meu,asta dupa ce mi-a returnat dosarul cu acte si daca se ia in calcul si adresa expeditorului.

serafim

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by serafim » 17 Jun 2012, 09:10

da, in acest caz aveti dovezi si puteti face ceva, dar neavand contractul incare scrie clar ce activitati va efectua pt d-voastra in contul banilor dati, poate spune ca el v-a pregatit doar dosarul pt depunere in sensul ca v-a acordat consultanta juridica in acest sens contra sumei respective.
Parerea mea.

Jane25

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by Jane25 » 19 Jun 2012, 14:11

serafim wrote:da, in acest caz aveti dovezi si puteti face ceva, dar neavand contractul incare scrie clar ce activitati va efectua pt d-voastra in contul banilor dati, poate spune ca el v-a pregatit doar dosarul pt depunere in sensul ca v-a acordat consultanta juridica in acest sens contra sumei respective.
Parerea mea.
Consultanta dureaza 2,5 luni?
Tot consultanta se numeste aceea in care m-a dus cu vorba atata timp si m-a asigurat ca mi-a depus actele la Minister?
Tot consultanta se cheama ca dupa acest interval,din intamplare (pentru ca minciuna are picioare scurte)am aflat ca nu exista nici un dosar depus pe numele meu de catre dl.avocat iar cand i-am cerut nr de inregistrare,dansul mi-a mai indrugat alte si alte minciuni,pana s-a impotmolit si ca sa scape basma curata mi-a returnat actele sub un pretext stupid ca nu se mai depun la Minister ci la DSP local?
Daca era doar po consultanta,petru ce a avut nevoie de actele mele legalizate trimise dansului ,nu era de ajuns sa i le scane si sa i le trimit doar virtual sa vada daca am toate actele cerute de minester si daca sunt bine,ca doar toata colaborarea noastra si asa a fost doar virtuala?
Si la urma urmei,unde este acea chitanta,pentru aceasta consultanta?Sa-mi fie cu pardon,dar toata lista de acte este pe siteul ministerului,si nu cred ca pentru asta aveam nevoie de avocat,iar daca dansul doar pentru consultanata in aceasta problema a avut nevoie de 2,5 luni,atunci pentru a reolva ceva concret,de cati ani are nevoie?
Dezgustator ca tocmai oamenii legii de la care astepti sa se comporte exemplar,sunt in stare de mizerii ca astea.
V-ati intrebat cate mii de medici sunt in situatia mea?
Cine ii trage la raspundere pe astfel de oameni,pentru ca MINT,EXCROCHEAZA,INSALA,sub paravanul legii?
Intrebarea mea este cam cati bani nemunciti fac astfel de oameni?

serafim

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by serafim » 19 Jun 2012, 20:49

si cu ce sunt eu de vina ca acel coleg c-a fraierit ? De ce nu a-ti cerut un contract? macar scanat putea sa vi-l trimita, banii i-ati trimis macar in contul cabinetului sau lui asa ca pers. fizica. Ce sunt eu de vina ca a-ti dat de un astfel de om?

Credeti ca daca sunteti medic si sunteti corecta nu aveti colegi excroci ? V-ar place sa fiti bagata in aceeasi oala cu ei ?

Atat despre acest subiect si vorba unei colege de pe forum
"Sfaturi putem da, dar minte nu."

Jane25

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by Jane25 » 20 Jun 2012, 13:44

serafim wrote:si cu ce sunt eu de vina ca acel coleg c-a fraierit ? De ce nu a-ti cerut un contract? macar scanat putea sa vi-l trimita, banii i-ati trimis macar in contul cabinetului sau lui asa ca pers. fizica. Ce sunt eu de vina ca a-ti dat de un astfel de om?

Credeti ca daca sunteti medic si sunteti corecta nu aveti colegi excroci ? V-ar place sa fiti bagata in aceeasi oala cu ei ?

Atat despre acest subiect si vorba unei colege de pe forum
"Sfaturi putem da, dar minte nu."

Da,multumesc de sfaturi,sau mai bine zis de comentarii,ca sfaturi nu au fost!
Minte nu am cerut si nu de aia am scris pe acest forum.
Voiam sa vad reactia celor din breasla avocatilor asa post factum Nu am acuzat direct pe nimeni altcineva decat strict pe domnul avocat care "m-a fraierit " asa cum ziceti d-le serafim si nu intrati in defensiva pentru ca am zafirmat ca este pacat ca exact un om al legii se preteaza la asemenea activitati josnice.
Colegi din breasla mea pot gresi oricand,cand e vorba de a incalca legea,ori din nestiinta acesteia ori din ignoranta ori din lipsa de respect pentru orice tip de lege insa este total inadmisibil ca un om al legii sa gresasca in privinta legii si mai ales sa mai si perceapa taxa pentru pentru gresala lui !
E de datoria avocatului ca in momentul cand un client apeleaza la serviciile acestuia,dansul sa ii prezinte un contract in baza caruia il poate repreenta,nu e de datoria clientului sa ceara un contract.Iaar daca avocatul mi-a spus ca imi trimite o adresa formulata de dansul in care va specifica faptul ca dansul este persoana care ma reprezinta in fata Ministerului,lucru care nu s-a mai intamplat,chiar daca eu am insistat sa primesc aceasta adresa,unde este vina mea,d-le serafim?
Ati uitat ca colaborarea mea cu domnul avocat s-a petrecut virtual(prin telefon,emailuri)din cauza distantei si ca eu in afara de a insista prin aceste mijloace(lucru care l-am facut de nenumarate ori)mai mult nu mi-a stat in putinta?!
Suntem in secolul XXI si am crezut ca pot rezolva aceasta problema fara sa mai pierd timp cu deplasarile si statul personal la usa Ministerului,de aceea am apelat la un avocat de la fata locului care deja cica ar mai fi rezolvat asemenea situatii si altor colegi din breasla mea.Asa cum nu ma duc la Bucuresti sa-mi cumpar materiale ci fac comanda pe internet sau telefonic si imi vin in cabinet,sau asa cum numai in situatii limita cand este musai personal sa dau cu subsemnatul,ma urc in masina ca sa imi asez frumpos semnatura pe cine stie ce hartie la vreo instituti aflata la sute de chilometri,asa nu m-am dus personal la domnul avocat in birou sa ii cer contract insa asta nu inseamna ca trebuia repet un om al legii sa profite de faptul ca sunt departe si si-a permis sa isi inchida telefonul cand il sunam sau sa lase robotul sa raspunda,cand dansul nu avea chef sa dea explicatii...
Angelo Miu se numeste acest avocat si cu asta am spus tot!

Guest

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by Guest » 20 Jun 2012, 13:56

Doamna mea, avocatul nu este un om al legii, este doar un cunoscator a legii. Asta cu ceva noroc, perseverenta si dorinta de invatat. Din pacate, numarul avocatilor a crescut atat de mult, incat a devenit imposibila o triere intre cei care merita sa practice aceasta meserie si restul. Si sunt destui si din prima categorie.
Personal, imi pare rau pentru ceea ce vi s-a intamplat si chiar daca incercati sa va faceti dreptate pe cale legala, ma tem ca veti parcurge un drum extrem de anevoios si care nu va va aduce prea multe satisfactii.
Teoretic este posibil sa fie tras la raspundere. Dar aveti Dvs atat de mult timp sa va plimbati prin instante??? Probabil ca nu merita efortul, nici macar pentru a demonstra vreo ceva.

Jane25

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by Jane25 » 20 Jun 2012, 14:10

Nu ma intereseaa decat sa ii fac atenti si pe alti colegi si nu numai,oameni care apeleaza la serviciile unui avocat sa fie cu mare bagare de seama ca sa nu-l creada DUMNEZEU pe pamant pe orice avocat (chiar daca ar trebui sa fie in ceea ce priveste corectitudinea fata de clientul care il plateste) si daca altii sunt in situatia mea de a fi FRAIERITI de acest avocat,sa inceteze colaborarea cu dansul pentru ca nu este om de buna credinta !

mariav

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by mariav » 20 Jun 2012, 15:39

Parerea mea este sa nu va lasati sa faceti demersuri la baroul Bucuresti, o adresa in care sa vi se comunice daca persoana in cauza este membru al baroului si patania dvs si efectuarea unei anchete cu eventuale sanctiuni, avertisment ( trimis copii de pe mailurile purtate si tot ce aveti dvs, vedeti ce vi se raspunde.)

Puteti verifica persoana, daca este avocat si pe site-ul public la discretia tuturor hwww.baroul-bucuresti.ro, daca acea persoana este in tabloul avocatilor. Important este sa-i stiti numele intreg dar ca element de indiciu apare numarul de telefon al avocatului respectiv, care este foarte util pt dvs pentru a-l identifica.

Daca figureaza, este clar ca puteti face si o plangere la baroul Bucuresti la adresa avocatului EXCROC dupe cele afirmate de dvs.

Pe de alta parte chiar daca nu ati incheiat un contract, puteti face o plangere la organul de urmarire penala avand ca temei legal infractiunea de inselaciune.

Art. 215 cod penal

Înşelăciunea

Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos material injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani.

Înşelăciunea săvârşită prin folosire de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.

Cod procedura penala:
Art. 283 - Continutul plangerii

Plangerea trebuie sa cuprinda descrierea faptei, indicarea autorului, aratarea mijloacelor de proba, indicarea adresei partilor si a martorilor, precizarea daca persoana vatamata se constituie parte civila si, atunci cand este cazul, indicarea persoanei responsabile civilmente.

Art. 284 - Termenul de introducere a plangerii
In cazul infractiunilor pentru care legea prevede ca este necesara o plangere prealabila, aceasta trebuie sa fie introdusa in termen de 2 luni din ziua in care persoana vatamata a stiut cine este faptuitorul.
Cand persoana vatamata este un minor sau un incapabil, termenul de 2 luni curge de la data cand persoana indreptatita a reclama a stiut cine este faptuitorul.

Art. 285 - Plangerea gresit indreptata
Plangerea prealabila gresit indreptata la organul de urmarire penala sau la instanta de judecata se trimite organului competent. In aceste cazuri, plangerea se considera valabila, daca a fost introdusa in termen la organul necompetent.

serafim

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Post by serafim » 20 Jun 2012, 16:21

v-am intrebat ce fel de dovezi detineti in ce cont i-ati trimis banii in contul personal sau contul cabinetului asta fiind singura d-voastra dovada actualmente pe actualul cod de procedura in care corespomdenta pe e-mail este doar inceput de dovada...

dar detalii in acest sens nu ati dat doar ati aruncat cu pietre in toti !

Mariav
nu induce in eroare mai ales daca nu citesti ce a postat !
1. stie cine este , stie nume stie ca este av. de pe tablou
2.sa se adreseze baroului cu ce ? ce probe are ?
3. a se adreseze politiei ? a depasit termenul au trecut 8 luni !!!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests