Regulament forum

Pentru probleme aparute pe site ori pentru sfaturi sau critici, scrieti aici.
Echipa Avocatura.com

Regulament forum

Mesaj de Echipa Avocatura.com » 27 Sep 2007, 10:26

1) Acest forum se doreste a fi un suport al discutiilor intre avocati, pe teme juridice. Este interzisa publicitatea directa sau mascata a oricaror produse sau servicii, fara acordul nostru. Spammerii vor avea accesul interzis pe site, chiar de la primul mesaj comercial.

2) Inainte de scriere, cautati cea mai buna categorie sau subiect pentru mesajele dvs., pentru evitarea postarii de doua ori a aceluiasi subiect. Puteti folosi functia de Cautare.

3) Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum. Va rugam sa:
- nu folositi limbaj gen IRC ("adik", "shi C dk", etc);
- dupa semnele de punctuatie folositi spatiu;
- incepeti fraza cu litera mare, si continuati-o cu litere mici;
- nu repetati acelasi caracter de mai multe ori (ex: "!!!!!???").
Analfabetismul se sanctioneaza cu suspendarea contului timp de un an (pentru recapitularea abecedarului).

4) Folositi titluri scurte dar care sa descrie corect subiectul. Folosirea titlurilor de genul "Help pls", "Important" sau "SALUTARE LA TOTI" duce la suspendarea contului timp de o luna.

5) Este interzisa postarea de materiale pornografice inclusiv link-uri catre site-uri care contin asemenea materiale. Este interzisa postarea informatiilor care incalca legea drepurilor de autor. In astfel de cazuri, contul celui care a postat, va fi sters.

6) Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. In cazul in care se incalca acest punct din regulament, in functie de gravitatea si vulgaritatea mesajului, sanctiunea va fi de la interzicerea trimiterii de mesaje pe forum timp de 15 zile, pana la stergerea contului.

7) Conturile care nu mai sunt accesate timp de un an pot fi sterse fara o notifcare prealabila. De asemenea pot fi sterse instantaneu si conturile care nu au specificate adrese de email valide, dar care au bifate optiuni de notificare prin email (a mesajelor private, a raspunsurilor pe forum). Un cont sters nu mai poate fi recuperat.

8) Nu luati cu copy-paste cantitati mari de text de pe alte site-uri. Puteti folosi linkurile (dar nu in scop publicitar).

9) In cazul in care doriti sa faceti publica o experienta negativa pe care ati avut-o cu un avocat, trebuie sa va publicati si dvs. numele, prenumele, precum si numarul si data contractului semnat cu acel avocat, pentru ca avocatul sa se poata apara de acuzele dvs. si sa poata lua masuri in cazul in care il defaimati pe nedrept. Daca nu furnizati datele dvs. nu puteti specifica nici numele avocatului / casei de avocatura.

Puteti contribui la aplicarea eficienta a regulamentului semnaland orice incalcare a acestuia, prin intermediul formularului de contact.

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator