recuperare salarii restante

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
simo

recuperare salarii restante

Mesaj de simo » 26 Apr 2013, 17:32

Buna ziua,
Am fost salariata unei societati aflata in procedura de reorganizare pana in data de 08.04.2013.
Nu mi s-au achitat drepturile salariale(acesta fiind si motivul demisiei mele) aferente lunilor decembrie 2012 - martie 2013.
Mentionez ca planul de reorganizare a fost aprobat in 20.02.2013 si cu toate astea nici salariul inscris la masa credala nu mi-a fost achitat.
Salariile curente se achita esalonat (si preferential - cine plange mai tare si mai des)doar salariatilor activi.
Administratorul special care este si patronul societatii mi-a ras in fata spunandu-mi ca o sa-mi achite salariile cand va avea posibilitatea (cumva la "sfantul asteapta")deoarece am plecat din societatea lui.
Intrebarea mea este urmatoarea:ce sanse am sa-mi recuperez cat mai repede aceste salarii daca ma adresez judecatorului sindic(acest lucru mi-a fost sugerat de administratorul judiciar)?
Multumesc anitcipat pentru raspuns.

Tony

Re: recuperare salarii restante

Mesaj de Tony » 02 Apr 2014, 10:23

Alegeti si apelati la serviciile unui mediator autorizat! Conform legii 192/2006, si 115/2012 orice persoana fizica sau juridica care are un litigiu, disputa, este obligata sa participe la sedinta de informare privind avantajele medierii la un mediator autorizat si sa aleaga calea medierii inainte sau dupa depunerea actiunii in instanta.In cazul in care se prezinta doar o persoana, mediatorul va invinta cealalta parte prin invitatii scrise.
Va stau si eu la dispozitie la tef. 0742075462, evident daca nu este prea tarziu.

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori