declaratie notariala versus hotarare judecatoreasca

Răspunde


Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
Zâmbete
:cry: :kiss: :aplauze: :fluierat: :(%): :mrgreen: :neutral: :floare: :skul: :mask: :wink: :D :cool: :???: :-o :smile: :(|) :pig: :bye: :| :arrow: :idea: :x 8) :-? :shock: :sad: :-( :grin: :-D :-x :mad: :-P :?: :!: ;-) :roll: :twisted: :evil: :politia: :007: :oops: :razz: :lol: :carte: :wall: :cake: :burger: :cafea: :vin: :sampanie: :bere: :ziar: :regulament: :scuze: :scrie: :crizaderas: :dans:

BBCode este ACTIVAT
[img] este ACTIVAT
[flash] este DEZACTIVAT
[url] este ACTIVAT
Zâmbetele sunt ACTIVATE

Subiect revizuit
   

Vizualizare extinsă Subiect revizuit: declaratie notariala versus hotarare judecatoreasca

Re: declaratie notariala versus hotarare judecatoreasca

de simida » 05 Noi 2013, 16:36

si daca inca nu a venit sentinta acasa ,a fost pronuntata in 14 octombrie,cat timp dureaza sa fie definitiva si irevocabila?nu se poate sa renunte la dreptul de proprietate mai repede,de ex.sa ceara la judecatorie renuntarea?

Re: declaratie notariala versus hotarare judecatoreasca

de Silviu » 04 Noi 2013, 20:32

Pai doar n-o sa faceti un act denumit: declaratie notariala :)

Mergeti la notar, faceti un act de schimb, de exemplu si e totul ok. Dar asta inseamna ca hotararea prin care dumnealui a primit imobilul sa ramana definitiva (si irevocabila daca va judecati dupa vechile coduri). In momentul in care aceasta hotarare este def si i. faceti actul de schimb.

declaratie notariala versus hotarare judecatoreasca

de simida » 03 Noi 2013, 23:08

buna seara.in urma unui proces fratele meu a castigat jumatate dintr-un teren,dar e de acord sa-mi cedeze jumatatea lui prin declaratie notariala,daca primeste alt teren in schimb.intrebarea mea este:declaratia notariala ma asigura cu ceva sau peste un an el se poate folosi de sentinta judecatoreasca,care inca nu ne-a fost comunicata oficial,dar pe siteul judecatoriei a aparut?

Sus