AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Răspunde


Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
Zâmbete
:cry: :kiss: :aplauze: :fluierat: :(%): :mrgreen: :neutral: :floare: :skul: :mask: :wink: :D :cool: :???: :-o :smile: :(|) :pig: :bye: :| :arrow: :idea: :x 8) :-? :shock: :sad: :-( :grin: :-D :-x :mad: :-P :?: :!: ;-) :roll: :twisted: :evil: :politia: :007: :oops: :razz: :lol: :carte: :wall: :cake: :burger: :cafea: :vin: :sampanie: :bere: :ziar: :regulament: :scuze: :scrie: :crizaderas: :dans:

BBCode este ACTIVAT
[img] este ACTIVAT
[flash] este DEZACTIVAT
[url] este ACTIVAT
Zâmbetele sunt ACTIVATE

Subiect revizuit
   

Vizualizare extinsă Subiect revizuit: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

de popescu lazar » 28 Apr 2018, 14:57

madam av.Mihaela Anghelus ..mai bine ti-ai plati datoria d 1500 lei catre zugravul Laurentiu...ca esti atat de amarata ca l-ai tepuit si pe asta.( in afara de faptul ca ai ajuns sa te imprumuti de cate o tigara LM ). Nu recomand aceasta avocata tepara care ia banii inainte ( ca la c...) si nu presteaza nimic pt.banii luati. Nu o angajati ca ramaneti si fara bani si fara reprezentare.

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

de FlaviusAlex » 05 Mai 2017, 08:45

Numai in romania dai de tepari ... !

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

de Laura » 02 Sep 2016, 19:53

Buna ziua , am si eu aceeasi problema cu diferenta ca am platit o suma imensa ca avans unui av intr- un proces de divort iar acesta m-a tepuit... pe bune desi se da mare credincios. Nici macar intampinare nu mi-a facut nici macar nu a citit dosarul , cu 2 zile inaintea incheierii celor 25 de zile am reusit sa angajez alt Avocat mai putin celebru dar integriteit . Intrebare : mai pot recupera avansul avand in vedere ca am contract iar pe chitanta cu care am platit la banca am specificat nr dosar +avans contract.

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

de Vizitator » 05 Noi 2013, 20:56

serafim scrie:v-am intrebat ce fel de dovezi detineti in ce cont i-ati trimis banii in contul personal sau contul cabinetului asta fiind singura d-voastra dovada actualmente pe actualul cod de procedura in care corespomdenta pe e-mail este doar inceput de dovada...

dar detalii in acest sens nu ati dat doar ati aruncat cu pietre in toti !

Mariav
nu induce in eroare mai ales daca nu citesti ce a postat !
1. stie cine este , stie nume stie ca este av. de pe tablou
2.sa se adreseze baroului cu ce ? ce probe are ?
3. a se adreseze politiei ? a depasit termenul au trecut 8 luni !!!Atentie mare si la avocatul dan bocioaga din Constanta ,este tepar ,incaseaza onorariul si nu face nimic pentru client !!!!!!!!!!!!!!

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

de serafim » 03 Iun 2013, 20:35

crezi d-soara ca daca m-ai citat ai raspuns la postare ?
spune macar de ce ai citat cele scrise de mine

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

de Irina Medrut » 03 Iun 2013, 03:40

serafim scrie:si cu ce sunt eu de vina ca acel coleg c-a fraierit ? De ce nu a-ti cerut un contract? macar scanat putea sa vi-l trimita, banii i-ati trimis macar in contul cabinetului sau lui asa ca pers. fizica. Ce sunt eu de vina ca a-ti dat de un astfel de om?

Credeti ca daca sunteti medic si sunteti corecta nu aveti colegi excroci ? V-ar place sa fiti bagata in aceeasi oala cu ei ?

Atat despre acest subiect si vorba unei colege de pe forum
"Sfaturi putem da, dar minte nu."

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

de angelomiu » 16 Mai 2013, 14:55

Am vazut abia acum postarea acelei cliente a mea dintr-un mic oras din judetul Dolj si tot cortegiul de postari care au urmat.

Realitatea este ca mi-a platit un onorariu de 200 (douasute) lei - doua milioane lei vechi - pentru o consultatie despre cum sa obtina certificatul de conformitate de la Ministerul Sanatii (actele necesare si procedura). I-am dat-o si a fost multumita la acel moment.

Dar, pentru ca nu a reusit sa isi obtina actele necesare - adica, cu toate spagile pe care le-a dat si favorurile pe care le-a facut - nu a reusit sa le aiba, a revenit la mine dupa cateva luni ca sa ma ocup eu de obtinerea actelor respective.

In conditiile in care am refuzat vehement sa fac demersurile "specifice" (adica, dare de mita+trafic de influenta) a inceput sa ma ameninte si, dupa cum se vede, si-a pus si amenintarile in practica. Dar numai pe net si numai sub pseudonim, de frica ca nu cumva sa "ciripesc" eu ceva pe la anumite Parchete ce stiu despre demersurile sale.

Prin urmare, ce sa apeleze la un "penalist" care sa o invete cum sa faca o plangere penala pentru "inselaciune", asa cum o sfatuia un, probabil, coleg....ce sa mai vorbesc de o plangere la Barou sau actiune civila in instanta, cum erau alte sfaturi.....Cand stii ca ai facut niste fapte care ti-ar asigura minim cativa ani de "vacanta", te feresti ca "dracu de tamaie" de caile legale si recurgi numai la o defaimare josnica sub protectia anonimatului....

Cat despre URIASUL onorariu de 200 (douasute) lei, m-am oferit sa il returnez in mai multe randuri, dar a refuzat. Mai mult, o fosta clienta a mea, care profeseaza acum pe meleaguri anglo-saxone - cea care m-a recomandat si pe care, de asemenea, a atacat-o murdar pe site-uri ale medicilor - a si incercat sa ii dea suma respectiva, dar fara succes, pentru ca, intre timp, contul din care fusese facuta plata fusese inchis.

Sigur, nu contest ca pot exista si avocati care sa ia banii clientilor si sa nu isi faca treaba, dar exista si numerosi clienti care iti "dau teapa" sau, mai rau, ca, in cazul de fata, ajung sa te defaimeze pe net, daca nu vrei sa le "rezolvi - cu mita, trafic de influenta, falsuri si altele asemenea - problemele.

Si mai exista si suficienti "bagatori de seama" care citesc si cred si vin cu solutii, fara sa isi puna cateva minime intrebari (ce onorariu a fost, de ce nu spune nimic despre existenta dovezi ca a fost platit, de ce nu a formulat o plangere si s-o trimita macar la Barou pe email si tot asa)...ca, daca si le-ar fi pus, ar fi inteles, poate, ca e "ceva putred in Danemarca".

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

de madalinbm » 05 Apr 2013, 12:25

Buna ziua.
Am fost inselat si eu de o doamna avocata care mi-a luat bani pentru a plati taxa de timbru. 3000 lei. Si asa cum i-a luat asa a si plecat cu ei fara sa plateasca nimic.
Intr-adevar avocatii sunt la fel ca toti oamenii, unuii mai corecti si unii SARLATANI.
Avocata de care eu am avut parte se numeste ROMAN IULIANA, actualmente exclusa din Baroul Bucuresti. La momentul cand eu am contractat-o era activa in Barroul Bucuresti.

O zi buna!!

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

de Patitul » 26 Iul 2012, 08:54

Intelegand ca este vorba de un 'onorabil' domn X, avocat in Baroul Bucuresti, vicepresedinte in Partidul Y, recomandat de prietenii dansului in diverse dosare, stimata doamna doctor va recomand sa nu va mai plangeti. Argumentul este urmatorul: nu sunteti singura persoana cu care a procedat la fel si in aces. C
Va recomand si eu, sa va rezumati strict la a prezenta succint fapte si probe, urmariti sfatul primit de la 'avocat Bucuresti' in 05.07.12. Cand povestile nu sunt prea lungi aveti sansa sa primiti mai multe sfaturi de la specialistii practicieni. Astia nu au rabdare cu toate picanteriile sau parerile personale.
Este recomandabil sa se grupeze cei in situatie similara. Va mai pot pune la dispozitie caz similar, cu acelasi avocat (recomandare de la un prieten al avocatului, angajament prin email ce face si drege, cere virament in cont -nu stim inca daca este personal sau al cabinetului-, primeste suma si dupa care incepe marea scufundare -bla,bla,bla, tacere, etc-). Surpriza vine cand mergi si te uiti in dosar, insotit de un avocat corect.

avocati

de cami-CAMELIA » 14 Iul 2012, 23:18

Si eu sint patita cu acesti avocati, care din pacate nu au firma afisata AVOCAT CINSTIT, nu ai cum sa-i recunosti, am platit 3 cu contract, cu chitante, dar au uitat pt. ce au luat banii (5250 roni). Nu prea ai ce sa le faci, se folosesc de legea 51/1995, cu care nu sint de acord aceasta lege trebuie modificata. Nu se poate sa iei bani unei persoane fara sa-i faci macar un act in dosar, sau sa iuti pe cine aperi pe inculpat sau partea vatamata care te-a platit, sau uiti sa-ti pui delegatia la dosar, te prezinti in sala, spui prezent si apoi dispari, dar asta fac unii avocati, si sint foarte bine ocrotiti de lege. Chiar ai sansa sa vorbesti de unul singur dupa ce ai dat atitia bani. Haideti sa facem ceva in sensul acesta, poate ne vor ajuta cei care mai fac legi in ROMANIA.

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

de New York » 11 Iul 2012, 14:17

Vizitator scrie:Si ce daca cer banii inainte? Tu ai impresia ca mai plateste cineva "dupa"?
eu am facut referire la avocatii mincinosi, care procedeaza exact asa cum i-a descris si doamna care a deschis subiectul acestui topic.

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

de Vizitator » 11 Iul 2012, 11:37

Radulescu scrie:Cunosc foarte multi avocati care incaseaza onorariul 50-50% sau chiar la final in functie de speta si posibilitatile omului.
Si eu vand servicii (in alt domeniu). Din aproximativ 150 de clienti pe care i-am avut, la 145 am cerut banii in avans si toti au fost multumiti, iar ceilalti 5 pentru care am lucrat inainte de a primi banii, au spus: "se putea si mai bine, nu-ti dau niciun ban". Cu alte cuvinte nici macar un roman nu mi-a mai dat banii dupa prestarea serviciilor in timp ce strainii in aceeasi situatie mi-au platit in proportie de peste 50%. Mie imi ajung aceste date, ca sa inteleg cum trebuie lucrat cu romanii si nu ma mai las covins de nicio promisiune.

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

de Radulescu » 11 Iul 2012, 10:11

Vizitator scrie:Si ce daca cer banii inainte? Tu ai impresia ca mai plateste cineva "dupa"?
Datorita unor "avocati" care nu isi respecta meseria si insala unii oameni , nu trebuie sa dati in avocatii corecti si sa discutati modul de remunerare care il stabilesc acestia. Cunosc foarte multi avocati care incaseaza onorariul 50-50% sau chiar la final in functie de speta si posibilitatile omului.
Cand alegi un avocat cauta si recomandari.
O zi buna sa aveti .

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

de Vizitator » 10 Iul 2012, 13:08

Si ce daca cer banii inainte? Tu ai impresia ca mai plateste cineva "dupa"?

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

de New York » 10 Iul 2012, 11:29

Cred ca 90 % din avocatii din Romania te mint in fata fara rusine. Am cunoscut cateva asemenea personaje care, nu numai ca cereau onorariul inainte, dar cand venea timpul sa dea explicatii clientului despre ceea ce s-a intamplat in sedinta de judecata (sau de ce au scris in actiune aiureli care nu au legatura cu cazul etc), pur si simplu o luau la fuga sub pretextul ca au alte dosare importante in alte sali, spunandu-le ca o sa-i contacteze mai tarziu....... ideea e ca, odata vazuti cu bani in buzunar, nu le mai pasa de clienti si cazurile lor. Nu toti, dar majoritatea !

Sus