studiul dreptului

Răspunde


Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
Zâmbete
:cry: :kiss: :aplauze: :fluierat: :(%): :mrgreen: :neutral: :floare: :skul: :mask: :wink: :D :cool: :???: :-o :smile: :(|) :pig: :bye: :| :arrow: :idea: :x 8) :-? :shock: :sad: :-( :grin: :-D :-x :mad: :-P :?: :!: ;-) :roll: :twisted: :evil: :politia: :007: :oops: :razz: :lol: :carte: :wall: :cake: :burger: :cafea: :vin: :sampanie: :bere: :ziar: :regulament: :scuze: :scrie: :crizaderas: :dans:

BBCode este ACTIVAT
[img] este ACTIVAT
[flash] este DEZACTIVAT
[url] este ACTIVAT
Zâmbetele sunt ACTIVATE

Subiect revizuit
   

Vizualizare extinsă Subiect revizuit: studiul dreptului

Re: studiul dreptului

de serafim » 14 Iun 2012, 13:39

nu este o varsta anume la care te poti pune sa studiezi dreptul. Incearca, 25 de ani nu mi se par multi ca sa nu poti face cariera.
Bafta

studiul dreptului

de Zaietz101 » 04 Mai 2012, 13:55

Buna ziua,

Ma numesc Ardelean Mihai, 25 de ani, absolvent al facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, profil comunicare si relatii publice. Din pacate am ramas profund dezamagit de aceasta facultatea din pricina filozofiei 'marketing' pe care este bazata. In fine, tentaculele acetui trend isi fac aparitia in mai multe discipline. Sa trec la subiect asadar. As vrea sa stiu ce reprezinta studiul dreptului in Romania. Care sunt perspectivele reale de munca? Mai merita sa studiez dreptul la o asemenea etate?
Eu personal am avut de mic copil o inclinatie inspre justitie; se pare ca magistratura mi s-ar potrivi cel ma bine in caz ca as absolvi. Astept parerile voastre in legatura cu acest subiect.

Sus