Am o ograda dar nu are nici un acces la drum

Răspunde


Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
Zâmbete
:cry: :kiss: :aplauze: :fluierat: :(%): :mrgreen: :neutral: :floare: :skul: :mask: :wink: :D :cool: :???: :-o :smile: :(|) :pig: :bye: :| :arrow: :idea: :x 8) :-? :shock: :sad: :-( :grin: :-D :-x :mad: :-P :?: :!: ;-) :roll: :twisted: :evil: :politia: :007: :oops: :razz: :lol: :carte: :wall: :cake: :burger: :cafea: :vin: :sampanie: :bere: :ziar: :regulament: :scuze: :scrie: :crizaderas: :dans:

BBCode este ACTIVAT
[img] este ACTIVAT
[flash] este DEZACTIVAT
[url] este ACTIVAT
Zâmbetele sunt ACTIVATE

Subiect revizuit
   

Vizualizare extinsă Subiect revizuit: Am o ograda dar nu are nici un acces la drum

Re: Am o ograda dar nu are nici un acces la drum

de Pescarul » 22 Dec 2014, 21:59

Multumesc de raspuns chiar daca este " destul de dureros ". As fi vrut ca aceasta cale de acces sa fie de 2 metri latime (in situatia in care vreau sa ajung cu masina sau alt mijloc de transport pana in ograda mea). :cry:

Re: Am o ograda dar nu are nici un acces la drum

de zack » 21 Dec 2014, 23:36

Cu siguranta puteti obtine acces pe proprietate printr-un proces doar ca aceasta va fi "doar cu piciorul" si pe o fasie de pamant lata de 1 metru care nu va fi a dumneavoastra ci doar veti avea un drept de trecere.

Am o ograda dar nu are nici un acces la drum

de Pescarul » 21 Dec 2014, 14:04

Buna ziua,
Am o ograda mostenita de la parinti, insa aceasta nu are acces la nici un drum fiind inconjurata de alte proprietati. Practic, daca vreau sa intru pe terenul meu iar toti proprietarii terenului care inconjoara proprietatea mea nu ma lasa sa trec, pot doar " cu elicopterul " sa ajung pe terenul meu. Nici unul din acesti proprietari nu vrea sa-mi de-a la schimb o parte din terenul lor (fie contracost prin alta modalitate, la intelegere) pentru a avea si eu acces la un drum. Exista o lege prin care sa-i oblig sa imi de-a dreptul sa am un acces la drum ?
Ce sanse sunt sa castig un proces daca vreau sa-l fac asupra unuia dintre proprietarii vecini terenului meu ?

Sus