codul deontologic avocati

Răspunde


Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
Zâmbete
:cry: :kiss: :aplauze: :fluierat: :(%): :mrgreen: :neutral: :floare: :skul: :mask: :wink: :D :cool: :???: :-o :smile: :(|) :pig: :bye: :| :arrow: :idea: :x 8) :-? :shock: :sad: :-( :grin: :-D :-x :mad: :-P :?: :!: ;-) :roll: :twisted: :evil: :politia: :007: :oops: :razz: :lol: :carte: :wall: :cake: :burger: :cafea: :vin: :sampanie: :bere: :ziar: :regulament: :scuze: :scrie: :crizaderas: :dans:

BBCode este ACTIVAT
[img] este ACTIVAT
[flash] este DEZACTIVAT
[url] este ACTIVAT
Zâmbetele sunt ACTIVATE

Subiect revizuit
   

Vizualizare extinsă Subiect revizuit: codul deontologic avocati

Re: codul deontologic avocati

de medeea » 20 Iul 2012, 06:14

indian scrie:Da, chiar discutam cu cineva ca ar trebui pus accent mult mai mare pe respectarea regulilor de deontologie profesionala. Ne gandeam chiar sa propunem teme pentru pregatirea profesionala. In alte tari se pune asa mare accent pe chestiunile astea .....

o da! in canada.

http://www.canlii.org/fr/qc/legis/regl/ ... 1-r-3.html

si o parte din jurisprudenta:

http://www.canlii.org/eliisa/noteUpSear ... 1,%20r%203

Re: codul deontologic avocati

de medeea » 20 Iul 2012, 06:07

regulile deonto ar trebui respectate cu strictete.

intrebare: cum se asigura respectarea lor? adica vreau sa spun exista un syndic care ancheteaza abaterile disciplinare, exista un comitet de disciplina care stabileste ca o infractiune disciplinara a fost comisa sau nu?

bref: care este procesul disciplinar in romania? merci

Re: codul deontologic avocati

de indian » 27 Mai 2011, 21:34

Da, chiar discutam cu cineva ca ar trebui pus accent mult mai mare pe respectarea regulilor de deontologie profesionala. Ne gandeam chiar sa propunem teme pentru pregatirea profesionala. In alte tari se pune asa mare accent pe chestiunile astea .....

de johei » 25 Sep 2009, 09:56

Art 196 si eventual art 298 cod penal!

codul deontologic avocati

de Gabriell0 » 25 Sep 2009, 09:38

Va rog daca ma poate cineva sfatui cum trebuie procedat in cazul in care un avocat (casa de avocatura) angajata de doua societati comerciale la care lucrez dezvaluie intre actionarii societatilor diverse informatii, de la una la cealalta, cele doua societati neavand nimic in comun si nici o relatie comerciala.
multumesc

Sus