Cat poate sa dureze motovarea unei sentinte?

Răspunde


Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
Zâmbete
:cry: :kiss: :aplauze: :fluierat: :(%): :mrgreen: :neutral: :floare: :skul: :mask: :wink: :D :cool: :???: :-o :smile: :(|) :pig: :bye: :| :arrow: :idea: :x 8) :-? :shock: :sad: :-( :grin: :-D :-x :mad: :-P :?: :!: ;-) :roll: :twisted: :evil: :politia: :007: :oops: :razz: :lol: :carte: :wall: :cake: :burger: :cafea: :vin: :sampanie: :bere: :ziar: :regulament: :scuze: :scrie: :crizaderas: :dans:

BBCode este ACTIVAT
[img] este ACTIVAT
[flash] este DEZACTIVAT
[url] este ACTIVAT
Zâmbetele sunt ACTIVATE

Subiect revizuit
   

Vizualizare extinsă Subiect revizuit: Cat poate sa dureze motovarea unei sentinte?

Re: CAT POATE SA DUREZE O MOTIVARE LA O SENTINTA

de ingrid » 13 Iun 2011, 17:03

Multumesc ffffffffffff mult.

Re: CAT POATE SA DUREZE O MOTIVARE LA O SENTINTA

de cyclop » 10 Iun 2011, 22:13

ingrid scrie:In sfarsit ,a sosit hotararea cu motivare suna cam asa..........Respinge ca netemeinica actiunea formulata de reclamantele B.C .domiciliata...........si B.E.D.domiciliata ..........in contradictoriu cu parata B.S.I. DOMICILIATA.........Obliga reclamantele B.C.si B.E.D.sa achite in contul IML .CLUJ NAPOCA adresa.........suma de 230lei reprezentand costul raportului de noua expertiza.Cu drept de recurs in termen de 15 zile.Pronuntare de sentinta publica azi,17 feb. 2011. Acuma intreb si eu daca instanta a motivat ca netemeinica actiunea ce sanse mai sant in recurs,oare este bine sa se faca recurs la hotarare daca a venit cu motivarea asta.VA MULTUMESC.
Ce-ai spus tu nu e motivare. E dispozitiv. Instanţa nu "motivat" ca netemeinca actiunea, doar a constatat netemeinicia, pe considerentele care se regăsesc în cuprinsul sentinţei. Dacă eşti convinsă că ai dreptate, fă recurs.

Re: CAT POATE SA DUREZE O MOTIVARE LA O SENTINTA

de ingrid » 09 Iun 2011, 16:20

In sfarsit ,a sosit hotararea cu motivare suna cam asa..........Respinge ca netemeinica actiunea formulata de reclamantele B.C .domiciliata...........si B.E.D.domiciliata ..........in contradictoriu cu parata B.S.I. DOMICILIATA.........Obliga reclamantele B.C.si B.E.D.sa achite in contul IML .CLUJ NAPOCA adresa.........suma de 230lei reprezentand costul raportului de noua expertiza.Cu drept de recurs in termen de 15 zile.Pronuntare de sentinta publica azi,17 feb. 2011. Acuma intreb si eu daca instanta a motivat ca netemeinica actiunea ce sanse mai sant in recurs,oare este bine sa se faca recurs la hotarare daca a venit cu motivarea asta.VA MULTUMESC.

Re: CAT POATE SA DUREZE O MOTIVARE LA O SENTINTA

de ingrid » 27 Mai 2011, 09:43

johei scrie:Ar fi o solutie!!!
Spiritual ca intodeauna :-D Mersi .

Re: CAT POATE SA DUREZE O MOTIVARE LA O SENTINTA

de johei » 26 Mai 2011, 15:18

Ar fi o solutie!!!

Re: CAT POATE SA DUREZE O MOTIVARE LA O PRONUNTARE

de ingrid » 26 Mai 2011, 05:04

Oare am intrebat o prostie :wall: sau in Romanica noastra motivarea la pronuntare nu mai conteaza .Cred ca trebuie sa intreb o ghicitoare :crizaderas:

Cat poate sa dureze motovarea unei sentinte?

de ingrid » 25 Mai 2011, 20:11

O prietena are o speta civila ,dupa ultima sedinta av. o anunta ca a castigat procesul in opinia lui,dupa 2 saptamani judecatoarea se pronunta in defavoare [deci a pierdut]avocatului nui vine sa creada si asteapta motivarea pentru recurs[motivarea tot vine de 5 luni]avocatul spune ca nu stiu sa o motiveze [si rade tot timpul] CAT POATE SA O LUNGEASCA CU MOTIVAREA. Multumesc mult.

Sus