cum ajungi executor judecatoresc?

Răspunde


Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
Zâmbete
:cry: :kiss: :aplauze: :fluierat: :(%): :mrgreen: :neutral: :floare: :skul: :mask: :wink: :D :cool: :???: :-o :smile: :(|) :pig: :bye: :| :arrow: :idea: :x 8) :-? :shock: :sad: :-( :grin: :-D :-x :mad: :-P :?: :!: ;-) :roll: :twisted: :evil: :politia: :007: :oops: :razz: :lol: :carte: :wall: :cake: :burger: :cafea: :vin: :sampanie: :bere: :ziar: :regulament: :scuze: :scrie: :crizaderas: :dans:

BBCode este ACTIVAT
[img] este ACTIVAT
[flash] este DEZACTIVAT
[url] este ACTIVAT
Zâmbetele sunt ACTIVATE

Subiect revizuit
   

Vizualizare extinsă Subiect revizuit: cum ajungi executor judecatoresc?

Re: Cum ajungi executor judecatoresc ?

de adelina89 » 02 Feb 2011, 15:15

buna..eu sunt noua pe aici.sunt l dr anul 2, si incep sa cred ca toti facem dreptul degeaba(nu credeam asta cand m-am inscris l fac).incerc sa vad cam ce as vr sa profesez dupa terminarea fac.si am ajuns si p l executori judecatoresti.si aqm nu stiu.tb sa dai examen ca sa t ia un executor ca si stagiar?poti sa dai direct ex fara definitivat ca si consilier juridic?

de chestache » 24 Feb 2005, 21:02

:twisted: Stii ceva mai Juristun...In primul rand discuta...$$$.Mai stiu eu cativa licentiati in drept care lucreaza pe la diferite agentii imobiliare sau eu stiu pe la ce firme,unde sunt pe post de ,,sagetinn pe 150$(sper ca nu faci parte din ei). :-D

de juristu » 24 Feb 2005, 12:02

citind mesajele tale de aici dle chestache pot sa-ti spun urmatorul lucru - nu vei ajunge niciodata executor judecatoresc - pariu ?

de chestache » 08 Feb 2005, 13:27

mersi... ;-)

de milica » 08 Feb 2005, 08:57

Trebuie ca in momentul in care iti incepi stagiatura sa fii licentiat in drept.....asta este conditia esentiala. Candva se putea doar sa fii absolvent al unei facultati, dar acum este conditie esentiala facultatea de drept. Nu pot face altceva decat sa iti urez bafta pana ce vei termina facultatea...... :!:

de chestache » 07 Feb 2005, 23:36

eu inca nu m-am apucat de facultate...abia la toamna....Si..,stagiatura poti s-o faci si in timpul facultatii sau cum?

de chestache » 07 Feb 2005, 23:33

asta cred ca se poate rezolva...Deci sa inteleg ca asta e cel mai important nu?

de milica » 07 Feb 2005, 23:28

Sa ai bulan sa gasesti un executor cu vechime...... si sa te accepte sa iti faci stagiatura de 2 ani pe langa cabinetul lui, urmand ca dupa acesti 2 ani sa sustii un examen nu foarte dificil ca sa poti sa obtine drepul de a profesa.....

de dinubocos » 07 Feb 2005, 22:51

Din ce in ce mai greu.

cum ajungi executor judecatoresc?

de chestache » 07 Feb 2005, 22:06

cum ajungi executor judecatoresc? In afara de sa terminini dreptul si sa ai mult mult noroc...? :-)

Sus