Program Judecatori

Răspunde


Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
Zâmbete
:cry: :kiss: :aplauze: :fluierat: :(%): :mrgreen: :neutral: :floare: :skul: :mask: :wink: :D :cool: :???: :-o :smile: :(|) :pig: :bye: :| :arrow: :idea: :x 8) :-? :shock: :sad: :-( :grin: :-D :-x :mad: :-P :?: :!: ;-) :roll: :twisted: :evil: :politia: :007: :oops: :razz: :lol: :carte: :wall: :cake: :burger: :cafea: :vin: :sampanie: :bere: :ziar: :regulament: :scuze: :scrie: :crizaderas: :dans:

BBCode este ACTIVAT
[img] este ACTIVAT
[flash] este DEZACTIVAT
[url] este ACTIVAT
Zâmbetele sunt ACTIVATE

Subiect revizuit
   

Vizualizare extinsă Subiect revizuit: Program Judecatori

Re: Program Judecatori

de serafim » 17 Dec 2011, 08:37

ai dreptate atto
cu privire la avocato care se impun....eu am vazut 2 cazuri...concrete
1 din ei se stie ca-i dus cu pluta si nu-l baga nimeni in seama, iar celalat si i-a pus pe toti in cap.

voprba ta macar daca ar spune o chestie..."desteapta" :wall:

Re:

de attorneyatlaw » 29 Noi 2011, 11:52

serafim scrie: apropos liloo
NU TOATA LUMEA ESTE DIN BUCURESTI ...ca tine !!!!
:twisted:
Draga mea, la Bucuresti chestia asta cu pronuntarea in sedinta publica nu se intampla NICIODATA.
Cu exceptia desigur a cauzelor avand ca obiect masuri preventive unde intra judecatorul sa-i spuna omului ala daca l-a pus sau nu liber.
In civil insa........
Iar cat despre povestea cu avocatul care stie sa se impuna judecatorului....... asta e alt basm pe care numai liloo il poate crede: agresivitatea si aerele de atotstiutor nu impun nimanui. Numai stiinta de carte poate impune. Asta insa e din ce in ce mai rara zilele astea :mrgreen:

de serafim » 16 Sep 2009, 22:24

lumi10 ro
doar la ce scrie in dreptul fiecarui termen, dar la noi ce scrie acolo scrie si in incheiere !!!

apropos liloo
NU TOATA LUMEA ESTE DIN BUCURESTI ...ca tine !!!!
si sincer cred ca Timisoara....NU poate fi considerata "instanta mica.... unde toata lumea se cunoaste " :mrgreen:

doar are 3 in 1l ca samponul... Judecatorie, Tribunal si Curte de apel toate in aceeasi cladire...ca faci ture pe scari in functie de ce ai...si la ce nivel si de numarul cauzei de pe lista....asta este tot treaba ta !!!!
:twisted:

de lumi10ro » 16 Sep 2009, 12:17

pentru Serafim

Stiu ca subiectul e vechi, dar am vazut ca ai scris ca pe ECRIS se poate vedea minuta deciziei sau incheierea de sedinta.
Eu folosesc Ecris dar nu am gasit aceasta optiune.
Te-ai referit cumva la solutia scrisa in dreptul fiecarui termen de judecata?
Sau chiar poti sa vezi toata incheierea de judecata si nu stiu eu cum?

de liloo » 15 Feb 2009, 17:51

grigia scrie:Apropos, tu de cate ori ai stat la pronuntari?
Parti am mai avut in sala, dat av sau consilieri juridici niciodat[.
N-am numarat. :oops:

de liloo » 14 Feb 2009, 13:37

Nu sunt surprinsa decat prin raportare la continutul mesajului tau initial ca altfel, de ce sa fiu suprinsa ca judecatorii respecta normele de procedura a caror incalcare atrage nulitatea hotararii? 8O

Din ce spuneai, eu am inteles ca intri in sala la ora 8,30 si stai pana la 15,30 asteptand sa vina avocatii, fiecare dupa cum are timp sau/si chef si le iei concluziile separat si ma intrebam daca se mai administreaza si probe in situatia asta ca parea de vise rele ce-mi imaginam eu.

de grigia » 14 Feb 2009, 13:11

O sa fii surprins.
Eu chiar fac pronuntari in sedinta publica.... dar de cele mai multe ori nu sta nimeni la pronuntare.
de regula in sedinta intru la 08.30.
Sedintza o termins pana pe la 12.00
Si dac[ am o cerere de strigare la 14.00.
Intre 12.00-14.00 fac minutele. Si daca dosarul care se striga la 14.00 este in stare de judecata... de cele mai multe ori aman pronuntarea, lucru pe care-l fac cunoscut in sedinta publica.
Apropos, tu de cate ori ai stat la pronuntari?
Parti am mai avut in sala, dat av sau consilieri juridici niciodat[.

de liloo » 14 Feb 2009, 12:23

La instantele mici Serafime, acolo unde toata "lumea juridica" se cunoaste si unde nu-si permit sa se supere unii pe altii.
La instantele mari, unde avocatii si consilierii juridici stiu sa se impuna in fata judecatorilor, iti spun eu ca se fac pronuntarile in sedinta publica.
Mai ales in penal unde se inregistraeza sedinta.
Fara pronuntare in sedinta publica hotararea este nula.
Condica, da, de acord cu tine ca teoretic pot sa vad solutia in condica dar practic, cel care nu face pronuntarea in sedinta publica nu scrie nici condica in aceeasi zi si nu trece nici in Ecris solutia pentru a putea fi vazuta pe portal in ziua judecatii sau macar a doua zi.
Ia incearca tu si insista sa ti se spuna ora la care se va face pronuntarea si in caz de refuz cere sa se consemneze in caietul grefierului ca ai cerut sa ti se comunice ora pentru pronuntare si ai fost refuzat.
Dupa ce faci asta sa vii sa-mi spui daca s-a rezolvat.
Dan nu crenca o faci! :mrgreen:

de serafim » 14 Feb 2009, 11:16

:-D :-D :-D :-D :-D
liloo stai linistits...de muuuult nu se mai fac pronuntari la ora h ...in sala de sedinta dupa deliberari....mai ales in criza actuala de judecatori....cand se sta in sala in unele cazuri si pe la 21-22 !!!!

ti se spune scurt...maine la condica!!! :-P

de liloo » 14 Feb 2009, 10:55

grigia scrie: Eu personal intru în sală până la 15,30 dacă mi se cere.
Mi s-a întâmplat şi mie să mi se lase cerere pentru ora 13,00 şi am aşteptat până la ora 15,30 dar... nica. am dat termen şi la următorul termen la fel....
Am o curiozitate.
Tu cand deliberezi si la ce ora faci pronuntarile in sedinta publica daca toata ziua stai in sala si astepti sa mai treaca pe acolo cate un avocat?
Intreb pentru ca ar trebui sa stii inca de la inceputul sedintei cum iti organizezi sedinta, pentru a comunica partilor ora la care intri in sala pentru pronuntari.
Sau treci peste amanuntele astea minore? :mrgreen:
Nu te intreb din rautate dar este evident din ceea ce spui ca in ziua de sedinta nu deliberezi si nu faci pronuntarile in sedinta publica si nu cred ca amani pronuntarea in toate cauzele.

Apoi, mai intelg ceva ciudat din ce spui, adica daca un avocat zice sa-i lasi cauza la ora 14 si celalat nu este de acord si iti spune clar ca nu mai vine la 14, tu ce faci, iei concluzii pe rand?
Precizez ca sa nu fiu inteleasa gresit ca atunci cand spun concluzii am in vedere nu doar concluziile pe fond ci si concluziile pe orice problema care trebuie pusa in discutia partilor in cursul judecatii (ex: cereri de probatiune, exceptii de procedura si de fond, unirea lor cu fondul :mrgreen: etc)

de grigia » 12 Feb 2009, 21:05

Pentru Kinga..... probabil că tu n-ai fost niciodată în situaţia de a avea adversar... :-D
Crezi ca e fain ca şi tu la rândul tău să ai cauze pentru care ai formulat cereri de strigare la 12-13 la alte instanţe, iar adversarul ţi-a lăsat cerere in dosar pentru ora 13,00.
Atunci să văd... ce frumos ai solicita să ţi se ia cauza... şi cum ai mai da-o cu procedura şi cu legea... si ai mai invoca obligaţia pentru coleg să-şi asigure substituirea

de serafim » 12 Feb 2009, 20:46

da Grigia , ai dreptate trebuie sa existe respect dar, trebuie sa prevezi si anumite chestii care nu le poti prevedea din timp....de exemplu ce am patit eu azi...., avand cerere de apelare a cauzei dupa ora 13 la tribunal timis, am zis ca merg la caransebes la 9.00, imi termin cauza si plec pe la 10 catre timisoara.
Pe drum mi s-a stricat masina ...ningea de mama focului drumul nbasol si eu pe la 12...stateam pe marginea drumului normal ca...inghetat bocna...asa ca am rugat telefonic o colega cu care colaborez care s-a prezentat pt. mine la Timisoara...la ora 13.00 am ajuns in Caransebes chiar cand voia judele sa ridice sedinta.
Cand m-a vazut a zambit....a zis ca stia ca voi veni, chiar daca colega adversara a zis ca ia cauza fara mine pt. ca mi s-a stricat masina si ca nu mai ajung.....am linistit-o ca eu imi anuntasem colega ca daca-i in stare de amanare sa o ia fara mine.....asa ca...trebuie sa prevezi si ce nu poti prvedea ???!!!??? :(

de kinga » 12 Feb 2009, 20:35

grigia scrie:programul de lucru... cel puţin la noi la instanţă este de la 7,30 la 15,30

Eu personal intru în sală până la 15,30 dacă mi se cere. Problema e... că dacă trimiţi cererea prin fax în ziua procesului potzi să te aştepţi să fie strigată cauza şi în lipsa ta.... pe partea adversă nu o interesează dacă tu ai cauze la o altă instanţă.În situaţia în care... adversarul nu doreşte să aştepte până la ora pentru care s-a depus o cerere, eu iau cauza cu rezerva că voi reintra în sală şi la ora pentru care s-a depus cererea.
Aşa fac eu. Dar nu este o regulă generală. Depinde şi de cel care face cererea.
Mi s-a întâmplat şi mie să mi se lase cerere pentru ora 13,00 şi am aşteptat până la ora 15,30 dar... nica. am dat termen şi la următorul termen la fel...
Cred că respectul trebuie să existe de ambele părţi.

wauuuuu.. ce sacrificiiiiiiiiiii.. da cu conditi sa se judece pe exceptii nu?? daca tre sa cercetezi fondu.. da-i naibii ca gasim exceptii..

da scuze
pe la tine... adversarul conduce sedinta sau tu??? :-( :-( :-( :-( :-(

de grigia » 12 Feb 2009, 19:57

programul de lucru... cel puţin la noi la instanţă este de la 7,30 la 15,30

Eu personal intru în sală până la 15,30 dacă mi se cere. Problema e... că dacă trimiţi cererea prin fax în ziua procesului potzi să te aştepţi să fie strigată cauza şi în lipsa ta.... pe partea adversă nu o interesează dacă tu ai cauze la o altă instanţă.
În situaţia în care... adversarul nu doreşte să aştepte până la ora pentru care s-a depus o cerere, eu iau cauza cu rezerva că voi reintra în sală şi la ora pentru care s-a depus cererea.
Aşa fac eu. Dar nu este o regulă generală. Depinde şi de cel care face cererea.
Mi s-a întâmplat şi mie să mi se lase cerere pentru ora 13,00 şi am aşteptat până la ora 15,30 dar... nica. am dat termen şi la următorul termen la fel...
Cred că respectul trebuie să existe de ambele părţi.

de cobe_mitroi » 12 Feb 2009, 19:04

mersi mult serafim...o sa incerc sa fac asa cum mi-ai explicat... :cafea:

Sus