Hexagonul facultatilor de drept

Răspunde


Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
Zâmbete
:cry: :kiss: :aplauze: :fluierat: :(%): :mrgreen: :neutral: :floare: :skul: :mask: :wink: :D :cool: :???: :-o :smile: :(|) :pig: :bye: :| :arrow: :idea: :x 8) :-? :shock: :sad: :-( :grin: :-D :-x :mad: :-P :?: :!: ;-) :roll: :twisted: :evil: :politia: :007: :oops: :razz: :lol: :carte: :wall: :cake: :burger: :cafea: :vin: :sampanie: :bere: :ziar: :regulament: :scuze: :scrie: :crizaderas: :dans:

BBCode este ACTIVAT
[img] este ACTIVAT
[flash] este DEZACTIVAT
[url] este ACTIVAT
Zâmbetele sunt ACTIVATE

Subiect revizuit
   

Vizualizare extinsă Subiect revizuit: Hexagonul facultatilor de drept

Re: Hexagonul facultatilor de drept

de Eu_solicitor » 11 Ian 2015, 23:58

Cum adica de ce??Pai tu consideri toate scolile astea profesionale care produc diplome pe banda rulanta gen AISTEDA si Dunarea de Jos si Muresul de Mijloc ,facultati???De asta merge justitia cum merge ca cu o patalama la mana luata cu 2-3 examene si cu o ungere pe unde trebuie ai devenit dom' jurist.

Re: Hexagonul facultatilor de drept

de ducato » 22 Apr 2011, 23:19

Civil: 1. Craiova, 2. Cluj, 3 Bucuresti ...
Penal: 1. Cluj, 2. Craiova, 3. Bucursti ...
Sah... sincer nu mai stiu. sigur 3. Cluj 6. Craiova
Baschet: 1. Cluj 2. Craiova...
Fotbal: 1. Craiova, 2. Bucuresti, 3. Iasi, 4. Cluj, 5. Sibiu, 6. Timisoara

General: 1. Cluj, 2. Craiova, 3. Bucuresti 4-5. Sibiu/Iasi, nu mai stiu ordinea, 6. Timisoara
Fair play: Timisoara (doar ca sa aiba si ei ceva in autocar ca de meritat...mai putin)

Re: HEXAGONUL FACULTATILOR DE DREPT

de wanted » 19 Apr 2011, 16:49

Imi poate spune cineva care sunt rezultatele competitiei de anul acesta, de la Sibiu? Va rog mult. Am incercat sa aflu detaliile exacte, cine si ce probe a castigat de la fiecare facultate care a participat. Dar va vine sa credeti sau nu, intrebarile mele n-au primit niciun raspuns. Or fi ocupate doamnele secretare.

Re: HEXAGONUL FACULTATILOR DE DREPT

de sansiro » 18 Mar 2011, 21:10

de aia e hexagon:D nu sunt "invitate" este o traditie stabilita intre aceste facultati (considerate cele mai vechi si cele mai prestigioase). Nimic nuimpiedica Spiru Haret, Titu Maioresc, Dimitrie Cantemir, Universitatea Ecologica, Universitatea Romano-AMericana sau mai stiu eu care sa faca la fel!

Re: HEXAGONUL FACULTATILOR DE DREPT

de iuliusjup » 10 Feb 2010, 19:54

poate in anul acela, vreau sa-ti spun ca la editiile din 2004, 2005 si 2006, respectiv iasi, sibiu si bucuresti, erau echipe foarte bune la basket, si fete la tenis care se chinuiau sa serveasca peste fileu. depinde de la generatie la generatie.eu am participat la 2 editii, si a fost o experienta extraordinara, ca amintire din facultate e ceva super distractiv, si atunci am legat prietenii cu alti colegi care dureaza si pana in prezent. cel putin era foarte multe distractie mocca si pe planul al doilea competitia in sine

am o curiozitate

de Radu_23 » 28 Oct 2009, 11:40

sora mea a terminat dreptul cu ceva ani in urma si din cate am inteles la probele sportive nu era inclus baschetul ca sport si voleiul. curiozitatea mea e de ce aceasta schimbare? anul trecut am facut parte din delegati facultatii care a mers la cj pt hexagon si am avut surpriza de a vedea pe un teren de baschet fete si baieti care nici nu stiu sa bata mingea. ce procedura ar trebui indeplinita pt a reveni la sportul initial? adica volei? pt ca totusi situatia a fost jenanta la disciplina baschet pt toate facultatile!

de Blusie » 26 Feb 2005, 14:45

Daca nu ma insel astea au fost centrele universitare care au participat de fiecare data. Dar s-ar putea sa ma insel :!:

Re: HEXAGONUL FACULTATILOR DE DREPT

de ADR » 26 Feb 2005, 01:06

ce parere avetzi de faptul ca sunt invitate doar UB, UBB, Iasi, Craiova, Timisoara si Craiova?[/quote]

de virtual » 05 Feb 2005, 19:12

Aha...si de aia a castigat Craiova acum 3 ani la Timisoara?

de mary2004 » 30 Ian 2005, 12:16

Eu am participat la ultimele 5 hexagoane(bineinteles nu la civil/penal :lol: )
si pot spune ca a fost o experienta foarte frumoasa. In ultimul an mai ca mi-as fi dorit sa fi fost la FF sa prind si Sibiul. Ai dreptate Blusie dar pana la urma nu mai conta cine si cum castiga atat timp cat toata lumea s-a simtit bine. :D

de Blusie » 29 Ian 2005, 23:25

Si de obicei castiga centrul universitar care organizeaza concursul... :lol:
Pura coincidenta...In fiecare an :twisted:

de mystique » 29 Ian 2005, 20:19

E un concurs anual care se tinea si inainte de Revolutie. Se numea triunghiul initial (erau doar Buc, Cj si Iasi) ca mai apoi sa fie patrulater si pana la urma hwxagon. In fiecare an se tine in alt oras din cele 6. Acum 5 ani a fost la Bucuresti, apoi Craiova, Timisoara, Cluj, Iasi si urmeaza Sibiu anul acesta, undeva prin mai. Echipele sunt formate din 20 si ceva de stundenti (probele sunt stiintifice penal si civil, cate 2 studenti in echipa de specialitate, plus fotbal baietzi, bschet fete, sah si tenis echipe mixte). Profii sunt conducatori, dar nu participa. De la Bucuresti pleaca de obicei Cioclei ca seful delegatiei, Mitrache Jr la penal si cam atat stiu eu, ca restu se cam schimba anual. Mai trebuie de obicei si un prof la civil si unul la problele sportive.

Cam atat stiu eu.

de dinubocos » 29 Ian 2005, 19:27

Poti sa ne dai mai multe amanunte despre acest concurs?

Hexagonul facultatilor de drept

de mystique » 29 Ian 2005, 19:13

Salut. Anul acesta hexagonul, adica concursul de drept dintre cele mai reprezentative 6 facultati de drept din tara, se va tine la Sibiu. Ce spuneti.. va tenteaza?
ce parere avetzi de faptul ca sunt invitate doar UB, UBB, Iasi, Craiova, Timisoara si Craiova?

Sus