cerere de debransare refuzata de radet

Răspunde


Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
Zâmbete
:cry: :kiss: :aplauze: :fluierat: :(%): :mrgreen: :neutral: :floare: :skul: :mask: :wink: :D :cool: :???: :-o :smile: :(|) :pig: :bye: :| :arrow: :idea: :x 8) :-? :shock: :sad: :-( :grin: :-D :-x :mad: :-P :?: :!: ;-) :roll: :twisted: :evil: :politia: :007: :oops: :razz: :lol: :carte: :wall: :cake: :burger: :cafea: :vin: :sampanie: :bere: :ziar: :regulament: :scuze: :scrie: :crizaderas: :dans:

BBCode este ACTIVAT
[img] este ACTIVAT
[flash] este DEZACTIVAT
[url] este ACTIVAT
Zâmbetele sunt ACTIVATE

Subiect revizuit
   

Vizualizare extinsă Subiect revizuit: cerere de debransare refuzata de radet

Re: cerere de debransare refuzata de radet

de Tudose1 » 31 Aug 2015, 20:36

Executati o debransare partiala (lasati doar un radiator in bucatarie). Sau debransati un radiator din zona spatiilor comune (holuri, uscatoare...etc.). Deci veti avea o debransare. Ulterior refaceti proiectul pentru debransarea totala. Este vorba de un cost suplimentar cu durata de realizare in jur de 60 de zile sau alegeti varianta instantei de judecata cu Radet. Procesul dureaza mai mult (un an minimum) si nu mai prindeti sezonul actual de debransari. Bafta

Re: cerere de debransare refuzata de radet

de Leon Carmen » 20 Aug 2015, 20:15

Luati avizul de principiu al Asociatiei de Proprietari, apoi formulati o Cerere de debransare catre RADET. Condițiile de aprobare si sanctiunile in cazul debransarii/rebransarii sunt stipulate în urmatoarele acte normative: Legea nr. 325/2006 - art. 30, 32 alin. c, 45 (1) b, 46 art. 30.

cerere de debransare refuzata de radet

de christa enache » 17 Aug 2015, 14:24

Buna ziua!
Doresc sa ma debransez de la Radet in vederea instalarii centralei termice. Am tot ce imi trebuie mai putin proiectul de de debransare. Am vorbit la Radet Bucuresti si mi-au spus ca in cazul in care pe scara nu mai este nimeni debransat nu nu mi se aproba debransarea. Bine,bine dar tot trebuie sa incepem de undeva , zic eu. Nu, imi spune dna, ori toti ori niciunul, asa spune legea. Asa este? Asa spune minunata lege romaneasca ca daca exista contor pe bloc/scara si nu mai este nimeni debransat nu ma pot debransa de unul singur, adica ori toti ori niciunul?
Va rog un raspuns urgent!

Va multumesc

Sus