adjudecare la pret derizoriu in cadrul executarii silite

Discutii privind procedura civila
DianaB

adjudecare la pret derizoriu in cadrul executarii silite

Mesaj de DianaB » 14 Iun 2009, 15:36

Sunt in cautare de spete sau opinii din doctrina cu privire la pretul derizoriu in cazul adjudecarii imobilelor la licitatie publica in cursul executarii silite. In principiu ma intereseaza contestatii la executare castigate pe acest temei, care nu este insa consacrat legislativ expres :?

demonica
Membru activ
Membru activ
Mesaje: 398
Membru din: 03 Ian 2009, 13:00

Mesaj de demonica » 14 Iun 2009, 15:49

Si eu as vrea daca aveti ceva de genul. Anul trecut am fost supusa unei ex silite care s-a incheiat binenteles cu vanzarea la un pret derizoriu, adica la mai putin de 35 % din valoarea evaluarii si asta in conditiile in care creditorul care a solicitat executarea nu s-a opus la pv de licitatie fiind culmea de acord cu pretul obtinut prin licitatie. Iar la contesatiile promovate de mine plinge ca nu a obtinut decat o suma ffff mica din presupusa creanta asa ca...
Doar executorii de ar avea ceva. La o discutie cu un executor jud mi-a spus ca nu e nimic scris dar ca la intruniri, sau cursuile pe care treb sa le urmeze obligatoriu (n-am retinut exact) se considera pret derizoriu daca se vinde imobilul la mai putin de 50% din pretul de licitatie din prima publicatie de vanzare.

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori