Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Avocatul Poporului
05.03.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului extinde ancheta la toate centrele de reţinere şi arestare preventivă din ţară
Avocatul Poporului informează, joi, hotărârea sa de a extinde ancheta demarată în penitenciare, la toate centrele de reţinere şi arestare preventivă din ţară privind condiţiile de detenţie, anchetă declanşată în data de 27 ianuarie 2015, se arată într-un comunicat remis Avocatura.com.
04.03.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului, sesizare din oficiu şi anchetă în cazul deţinutei Monica Iacob Ridzi
Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi a demarat o anchetă în cadrul Penitenciarului Gherla privind condiţiile de detenţie ca urmare a unei scrisori publicate de către Monica Iacob Ridzi, pe blogul personal, prin intermediul avocaţilor săi, se arată într-un comunicat remis Avocatura.com, miercuri, de către Avocatul Poporului.
03.03.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constituţională cu excepţia de neconstituţionalitate a art. 335 alin.(4) din Codul de procedură penală
Avocatul Poporului a ridicat excepţia de neconstituţionalitate a art. 335 alin. (4) din Codul de procedură penală cu privire la sintagma "fără participarea procurorului şi a inculpatului" motivând prin faptul că aceasta nu respectă exigenţele de soluţionare a cauzei în mod echitabil, în condiţii de contradictorialitate şi oralitate, şi nici dreptul la apărare.
18.02.2015 | Avocatura.com
Succes al Avocatului Poporului - Amenzile privind neplata rovinietelor sunt lovite de nulitate absolută în lipsa semnăturii olografe a agentului constatator
În urma admiterii recursului în interesul legii formulat de către Avocatul Poporului, procesele-verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor privind neplata rovinietei, transmise pe suport de hârtie, sunt lovite de nulitate absolută în lipsa semnăturii olografe a agentului constatator.
12.02.2015 |
Avocatul Poporului, protocol de colaborare cu Colegiul Medicilor din România
Avocatul Poporului a încheiat un protocol de colaborare cu Colegiul Medicilor din România privind prevenirea torturii în locurile de detenţie. La ceremonia de semnare au participat, din partea instituțiilor implicate, directorul adjunct, Magda Ştefănescu şi preşedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astărăstoae.
11.02.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului, protocol de colaborare cu Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România
Avocatul Poporului a încheiat un protocol de colaborare cu Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România privind prevenirea torturii în locurile de detenţie. La ceremonia de semnare au participat, din partea instituțiilor implicate, directorul adjunct, Magda Ştefănescu şi preşedintele Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali, Doru Buzducea.
06.02.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului, protocol de colaborare cu Colegiul Psihologilor din România
Avocatul Poporului a încheiat un protocol de colaborare cu Colegiul Psihologilor din România privind prevenirea torturii în locurile de detenţie. La ceremonia de semnare au participat, din partea instituțiilor implicate, directorul adjunct, Magda Ştefănescu şi directorul general al Colegiului Psihologilor din România, Ştefan Iulian.
Pagina: 1 2 3 4 5

RECOMANDĂRI
Avocat
Carmen Nemes
Avocat
Valentin Epure
Avocat
Mihai Deleanu
Avocat
Mihaela Dobre

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021