Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Avocatul Poporului
09.06.2015 | Nicoleta CRISTEA
Vrei să lucrezi pentru Avocatul Poporului în Oradea sau Târgu-Mureş? Trebuie să ai cunoştinţe solide de limbă maghiară
Avocatul Poporului a anunţat organizarea unui concurs pentru ocuparea a trei posturi în cadrul instituţiei. Este vorba despre un post de consilier şi două de expert, pentru acestea din urmă fiind necesare cunoştinţe de limba maghiară. Potrivit anunţului postat pe pagina www.avp.ro, cele două posturi de expert sunt destinate Birourilor teritoriale de la Târgu-Mureș şi Oradea.
29.05.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului, autosesizare privind cazul deținutului decedat în Penitenciarul Giurgiu
Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi a declanşat o anchetă la Penitenciarul Giurgiu în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs decesul unui deţinut din penitenciarul Giurgiu.
15.05.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului, formularea excepției de neconstituționalitate privind OUG 8/2015
Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constituţională a României cu excepţia de neconstituţionalitate a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 8/2015 pentru modificarea şi completarea unor acte normative.
29.04.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului efectuează anchete privind maltratarea copiilor din două centre de plasament
Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și efectuează două anchete care vizează maltratarea tinerilor din Centrul Rezidenţial de Recuperare a Tinerilor cu Afecţiuni Neuropsihice Băbeni, judeţul Vâlcea și din Centrul de Plasament C.A. Rosetti din Iași.
22.04.2015 | Avocatura.com
Ovidiu Tender și un avocat, în audiență la Avocatul Poporului
Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, alături de Ecaterina Mirea, şeful Serviciului contencios, s-au întâlnit cu omul de afaceri Ovidiu Tender, însoţit de avocatul Veronel Rădulescu.
08.04.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului, discuții despre cazul românului condamnat la moarte în Malaezia
Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, alături de Magda Ştefănescu, adjunct, s-au întâlnit marți cu avocatul Artin Sarchizian. Printre subiectele de discuţie s-a aflat şi cazul cetăţeanului român Ionuţ Gologan, condamnat la pedeapsa capitală de către autorităţile din Malaezia.
01.04.2015 | Avocatura.com
România va avea 5500 de noi locuri de detenție, până în 2020
Până în anul 2020, România va beneficia de circa 5500 de noi locuri de detenţie. Aceasta este una dintre concluziile reuniunii de lucru desfăşurate, marți, la Palatul Parlamentului între Avocatul Poporului, parlamentari, reprezentanţi ai autorităţilor publice, asociaţiilor profesionale şi ONG-urilor.
30.03.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului a sesizat CCR privitor la excepţia de neconstituţionalitate a art. 250 alin.(6) din Codul de procedură penală
Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constituţională a României privitor la neconstituţionalitatea art. 250 alin. (6) din Codul de procedură penală, potrivit căruia "Împotriva modului de aducere la îndeplinire a măsurii asiguratorii luate de către judecătorul de cameră preliminară ori de către instanţa de judecată, procurorul, suspectul ori inculpatul sau orice altă persoană interesată poate face c
27.03.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului, anchetă în cazul bărbatului din Buzău care și-a pierdut penisul
Avocatul Poporului e pus pe fapte mari. Astfel, AvP s-a sesizat din oficiu în data de 25 martie 2015 şi efectuează o anchetă la Spitalul Municipal Buzău în cazul unui bărbat căruia i-ar fi fost amputat organul sexual, arată un comunicat remis, vineri, Avocatura.com.
24.03.2015 | Avocatura.com
Drepturile pacientului, în atenţia Avocatului Poporului şi a Societăţii Academice din România
Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, alături de Erzsebet Dane, adjunct şi Ecaterina Mirea şi Dorina David, consilieri au acordat marți o audienţă lui Marian Paveliu, director de cercetări în cadrul Societăţii Academice din România. Reprezentantul Societăţii Academice din România a solicitat sprijinul Avocatului Poporului în vederea elaborării unor proceduri legale privitoare la modalităţile prin care
19.03.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului, interesat de recunoaşterea perioadei de ucenicie ca vechime în muncă. Recurs în interesul legii, promovat la ÎCCJ
Avocatul Poporului a promovat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie un Recurs în interesul legii referitor la interpretarea şi aplicarea dispoziţiilor legale privind includerea perioadei de ucenicie în calculul stagiului de cotizare, potrivit unui comunicat remis, joi, Avocatura.com, de către instituție.
16.03.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului colaborează cu Asociaţia Română de Sociologie pentru prevenirea torturii din detenție
Avocatul Poporului, Victor Ciorbea şi preşedintele Asociaţiei Române de Sociologie, prof. univ. dr. Cătălin Zamfir au semnat un Protocol de colaborare. La ceremonia de semnare au asistat, din partea Avocatului Poporului, Magda Ştefănescu, adjunct, iar din partea Asociaţiei Române de Sociologie, prof. univ. dr. Elena Zamfir.
13.03.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului, sesizare și anchetă în cazul copilului din Vaslui care a leşinat pe stradă de foame
Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în data de 11 martie 2015 şi efectuează o anchetă în cazul copilului din comuna Gârceni, judeţul Vaslui, care, potrivit presei, ar fi leşinat pe stradă din cauza subnutriţiei.
10.03.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului s-a întâlnit cu Blocul Naţional al Revoluţionarilor pe tema Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 95/2014
Victor Ciorbea s-a întâlnit, marţi, cu o delegaţie a Blocului Naţional al Revoluţionarilor reprezentată de către Constantin Gadină, Nicolae Predescu, Ion Nicolaescu, Constantin Ciobotaru şi Silviu Lazăr.
06.03.2015 | Avocatura.com
Avocatul Poporului i-a primit în audiență pe revoluționarii nemulţumiți de O.U.G. nr. 95/2014
Victor Ciorbea s-a întâlnit, joi, cu reprezentanţii unor Asociaţii de revoluţionari nemulţumite de modificările O.U.G. nr. 95/2014 pe motiv că actul normativ este neclar şi discriminatoriu, solicitarea acestora constând în ridicarea excepţiei de neconstituţionalitate a acestei Ordonanţe de Urgenţă de către Avocatul Poporului. Pe această temă, revoluţionarii vor discuta şi cu parlamentarii din com
Pagina: 1 2 3 4 5

RECOMANDĂRI
Avocat
Elena Ablai
Avocat
Gabriel Grigoras
Avocat
Valentin Epure
Avocat
Carmen Nemes

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021