Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
INPPA
10.07.2015 | Avocatura.com
EXAMENUL DE PRIMIRE ÎN PROFESIA DE AVOCAT 2015 - informații și detalii importante
INPPA anunță faptul că UNBR organizează examenul de primire în profesia de avocat pentru dobândirea titlului profesional de avocat stagiar și de primire în profesie a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice. Examenul va avea loc în 14 septembrie.
07.07.2015 | Avocatura.com
INPPA: Orarul pentru anul II, la Dreptul european al muncii
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat orarul pentru anul II de pregătire profesională inițială la disciplina Dreptul european al muncii.
26.06.2015 | Avocatura.com
INPPA a publicat orarul pentru anul I de pregătire profesională inițială, aferent modului C - Tehnici de argumentare judiciară
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat orarul pentru anul I de pregătire profesională inițială, aferent modulului C: "Tehnici de argumentare judiciară. Pregătirea și elaborarea consultanței juridice scrise".
24.06.2015 | Avocatura.com
INPPA elaborează programa de formare profesională în domeniul procedurii insolvenței persoanelor fizice și organizează cursuri. Vezi detalii
În vederea realizării demersurilor pentru intrarea în vigoare a Legii privind procedura insolvenței persoanelor fizice, INPPA a înaintat câteva adrese directorilor centrelor teritoriale ale INPPA și tuturor barourilor din țară prin intermediul cărora informează cu privire la organizarea de cursuri profesionale pentru avocați în acest domeniu.
15.06.2015 | Avocatura.com
INPPA a publicat orarul pentru anul II la disciplina Dreptul Uniunii Europene
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat orarul pentru anul II de pregătire profesională inițială la disciplina Dreptul Uniunii Europene.
11.06.2015 | Avocatura.com
INPPA: Seminar pentru reprezentanții entităților raportoare din articolul 10 al Legii pentru prevenirea și sancționarea spălării banilor
UNBR organizează, prin INPPA și Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, un seminar de instruire dedicat avocaților, entități raportoare prevăzute la art. 10 din Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea și sancționarea spălării banilor, precum și pentru instituirea unor măsuri de prevenire și combatere a finanțării terorismului.
10.06.2015 | Avocatura.com
Care sunt temele de dezbateri INPPA pentru intervalul 18 - 25 iunie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat temele de dezbatere aferente perioadei 18 - 25 iunie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
05.06.2015 | Avocatura.com
INPPA a publicat orarul anului I, pentru modulul A - "Însușirea cunoștințelor despre etica și organizarea profesiei de avocat"
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat orarul pentru anul I de pregătire profesională inițială, modulul A: "Însușirea cunoștințelor despre etica și organizarea profesiei de avocat".
02.06.2015 | Avocatura.com
Care sunt temele dezbaterilor INPPA din luna iunie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat temele de dezbatere aferente perioadei 4 - 11 iunie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
29.05.2015 | Avocatura.com
INPPA a publicat orarul pentru anul II, la disciplina Dreptul european al drepturilor omului
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat orarul pentru anul II de pregătire profesională inițială, la disciplina Drept european al drepturilor omului.
19.05.2015 | Avocatura.com
Cursurile INPPA pentru anul I de pregătire profesională încep în luna iunie
Reprezentanții Institutului pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) informează că activitățile aferente anului I de pregătire profesională vor începe în data de 8 iunie.
11.05.2015 | Teodor BURNAR
Reportaj de la dezbaterea INPPA unde avocații au stat la masă cu judecătorul: "Penalul a devenit Drept comun, nu mai sunt Civilul și Procedura Civilă..."
Avocatura.com a participat, joia trecută, la dezbaterea "Aspecte teoretice și practice privind regularizarea cererii de chemare în judecată și stabilirea taxelor judiciare de timbru", organizată de INPPA la Palatul de Justiție, și vă prezintă un reportaj exclusiv de la eveniment.
29.04.2015 | Avocatura.com
INPPA informează: activitățile pentru anul I de pregătire profesională inițială încep cel târziu în 25 mai
Activitățile specifice anului I de pregătire profesională inițială vor începe, în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) și al centrelor teritoriale ale acestuia, cel târziu în 25 mai.
28.04.2015 | Avocatura.com
Important pentru avocați: INPPA a anunțat temele dezbaterilor pe luna mai
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat cele patru teme de dezbatere aferente perioadei 7 - 28 mai, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
23.04.2015 | Avocatura.com
INPPA a publicat orarul pentru anul II, la disciplina Drept procesual penal
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat orarul pentru anul II de pregătire profesională inițială, la disciplina Drept procesual penal.
Pagina: 1 2 3 4 5 6

RECOMANDĂRI
Avocat
Carmen Nemes
Avocat
Mihaela Dobre
Avocat
Ciprian-Andrei Motorga
Avocat
Gabriel Grigoras

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021