Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
INPPA
04.12.2015 | Mihaela GÎDEI
În atenția avocaților stagiari - Proba scrisă a examenului de absolvire a INPPA, în 7 decembrie
Reprezentanții INPPA informează avocații stagiari care trebuie să susțină examenul de absolvire că proba scrisă va avea loc în 7 decembrie.
02.12.2015 | Mihaela GÎDEI
Curs gratuit pentru avocați despre noile Directive ale UE, în ianuarie 2016
Avocații sunt invitați să participe la cursul gratuit despre noile Directive ale Uniunii Europene privind drepturile procedurale în procesul penal. Evenimentul se va desfășura în perioada 29 - 31 ianuarie 2016, la Hotel Novotel din București.
16.11.2015 | Avocatura.com
INPPA a publicat tema dezbaterii din 19 noiembrie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat tema dezbaterii din 19 noiembrie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
16.11.2015 | Avocatura.com
Examenul de absolvire al INPPA, din 23 noiembrie - Vezi programarea probelor orale
Avocații stagiari care urmează să susțină examenul de absolvire al INPPA sunt informați cu privire la programarea probelor orale, care debutează în 23 noiembrie.
09.11.2015 | Avocatura.com
INPPA a publicat tema dezbaterii din 12 noiembrie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat tema dezbaterii din 12 noiembrie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
06.11.2015 | Mihaela GÎDEI
Pentru avocații stagiari care vor absolvi INPPA - azi este ultima zi de depunere a caietelor de lucrări
INPPA informează avocații stagiari, care urmează să susțină examenul de absolvire din această lună, că pot depune caietele de lucrări profesionale până vineri, 6 noiembrie.
04.11.2015 | Avocatura.com
INPPA a publicat tema dezbaterii din 5 noiembrie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat tema dezbaterii din 5 noiembrie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
21.10.2015 | Mihaela GÎDEI
INPPA și Baroul Constanța, conferință pe tema înțelegerii și aplicării noilor Coduri
INPPA organizează, în colaborare cu Baroul Constanța, conferința "Înțelegerea și aplicarea noilor Coduri fundamentale ale României". Evenimentul va avea loc în 24 octombrie, la ora 9:00, în Sala Ovidiu din cadrul Hotelului Ibis din Constanța.
15.10.2015 | Avocatura.com
INPPA și Baroul Galați, conferință pe tema noilor Coduri, în 17 octombrie
INPPA organizează, în colaborare cu Baroul Galați, conferința "Înțelegerea și aplicarea noilor Coduri fundamentale ale României". Evenimentul va avea loc în Aula Magna a Universității "Danubius" din Galați, în 17 octombrie, la ora 9:00.
12.10.2015 | Avocatura.com
INPPA a publicat tema dezbaterii din 15 octombrie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat tema dezbaterii din 15 octombrie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
06.10.2015 | Mihaela GÎDEI
INPPA și Baroul Giurgiu, conferință privind înțelegerea noilor Coduri în 10 octombrie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților anunță organizarea conferinței cu tema "Înțelegerea și aplicarea noilor Coduri fundamentale ale României", care va avea loc în 10 octombrie, la Giurgiu. Evenimentul este realizat în colaborare cu Baroul Giurgiu.
05.10.2015 | Avocatura.com
INPPA a publicat tema dezbaterii din 8 octombrie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat tema dezbaterii din 8 octombrie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
28.09.2015 | Avocatura.com
INPPA a publicat tema dezbaterii din 1 octombrie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat tema dezbaterii din 1 octombrie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
23.09.2015 | Avocatura.com
INPPA a publicat tema dezbaterii din 24 septembrie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat tema dezbaterii din 24 septembrie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
22.09.2015 | Mihaela GÎDEI
INPPA a publicat lucrările profesionale la disciplina "Dreptul european al muncii", pentru anul II
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților le atrage atenția cursanților anului II de practică profesională inițială în legătură cu publicarea lucrărilor la disciplina "Dreptul european al muncii".
Pagina: 1 2 3 4 5 6

RECOMANDĂRI
Avocat
Valentin Epure
Avocat
Carmen Nemes
Avocat
Gelu Gabriel Puscas
Avocat
Mihaela Dobre

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021