Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
INPPA
27.09.2016 | Avocatura.com
Conferință INPPA, la Constanţa: "Înțelegerea şi aplicarea noilor Coduri fundamentale ale României"
Baroul Constanţa, în colaborare cu Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, organizează sâmbătă, 1 octombrie 2016, Hotel Ibis din Constanţa, Sala Ovidiu, conferinţa cu tema "Înțelegerea şi aplicarea noilor Coduri fundamentale ale României".
21.09.2016 | Avocatura.com
INPPA şi Baroul Călăraşi, conferință privind înțelegerea Noilor Coduri
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, în colaborare cu Baroul Călăraşi, organizează sâmbătă, 24 septembrie 2016, la Hotel Hestia din Călăraşi, conferinţa cu tema "Înţelegerea şi aplicarea noilor coduri fundamentale ale României".
17.05.2016 | Avocatura.com
INPPA - Vezi care sunt subiectele dezbaterilor pentru 19 și 26 mai
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a făcut publice temele dezbaterilor din data 19, respectiv 26 mai. Pentru participarea la oricare din temele de dezbatere, se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.
01.04.2016 | Avocatura.com
INPPA a publicat temele dezbaterilor pentru luna aprilie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat temele dezbaterilor din 7, 14 și 21 aprilie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
28.03.2016 | Alexandra GORDEA
AȘA TATĂ, AȘA FIU - Mateuț jr. a câștigat procesul cu UNBR și INPPA. Lucrările susținute la examenul de admitere în Barou din 2013 vor fi recorectate
După un proces demarat în 2013 împotriva UNBR și INPPA, pe motiv că nu s-a respectat procedura de organizare la examenul de admitere în avocatură din septembrie 2013, George Mateuț, fiul renumitului avocat Gheorghiță Mateuț, se poate numi un "învingător". ÎCCJ a obligat, printr-o hotărâre definitivă, autoritatea la recorectarea lucrărilor de Drept Civil, Procesual Civil, Drept Penal și Procesual Pe
23.03.2016 | Avocatura.com
INPPA a publicat tema dezbaterii din 31 martie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat temele dezbaterilor din 31 martie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
01.03.2016 | Alexandra GORDEA
INPPA "ia la puricat" instituțiile cu caracter de noutate din Noile Coduri - Grupuri de lucru vor reevalua și analiza impactul lor asupra bunului mers al justiției
După ce mai multe instituții din Noile Coduri au dat bătăi de cap profesioniștilor în Drept, INPPA reacționează și încearcă să găsească o soluție pentru "deslușirea" lor, în special a celor cu caracter de noutate. Astfel, la nivelul Institutului vor fi create grupuri de lucru ce vor avea drept sarcină reevaluarea acestor instituții și a impactului pe care îl au asupra legislației privind profesi
25.02.2016 | Avocatura.com
INPPA a publicat temele dezbaterilor din 3 și 10 martie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat temele dezbaterilor din 3 și 10 martie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
15.02.2016 | Avocatura.com
INPPA a publicat temele dezbaterilor din 18 și 25 februarie
Ca urmare a continuării Programului privind dezbaterile - atelier organizate de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA), au fost publicate temele dezbaterilor din 18 și 25 februarie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
01.02.2016 | Avocatura.com
Care sunt temele dezbaterilor INPPA din 4 și 11 februarie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat temele dezbaterilor din 4 și 11 februarie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
13.01.2016 | Avocatura.com
INPPA a publicat temele dezbaterilor din 21 și 28 ianuarie
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat tema dezbaterii din 21 și 28 ianuarie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
04.01.2016 | Mihaela GÎDEI
Când are loc examenul de primire în profesia de avocat în 2016 - VEZI DETALII
Reprezentanții Consiliului UNBR au decis, în urma unei ședințe organizate în luna decembrie a anului trecut, ziua în care va avea loc mult așteptatul examen de primire în profesia de avocat în 2016.
11.12.2015 | Mihaela GÎDEI
INPPA a publicat rezultatele examenului de absolvire. Doar trei stagiari din țară au primit "foarte bine"
Rezultatele examenului de absolvire a INPPA susținut de avocații stagiari au fost publicate, iar lucrările au fost corectate pe baza soluționării contestațiilor la baremele de corectare.
10.12.2015 | Mihaela GÎDEI
INPPA a publicat baremele de corectare la examenul de admitere din 7 decembrie
Reprezentanții INPPA au dat publicității baremele de corectare la proba scrisă a examenului de absolvire susținut de avocații stagiari, în 7 decembrie.
08.12.2015 | Mihaela GÎDEI
În atenția stagiarilor care au susținut examenul INPPA - Contestațiile pot fi depuse până marți după-amiază
Avocații stagiari care au susținut luni proba scrisă a examenului de absolvire a Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților sunt informați cu privire la depunerea contestațiilor la baremul de evaluare și corectare.
Pagina: 1 2 3 4 5 6

RECOMANDĂRI
Avocat
Ciprian-Andrei Motorga
Avocat
Andreea Miclea
Avocat
Gabriel Grigoras
Avocat
Alina Damian

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021