Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Alegeri
19.11.2012 | Daniel DANCEA
Avocatul Anton Iuhasz: Cei 800 de colegi au de ales intre "a trai clipa" si "a construi viitorul"
Adunarea Generala a Avocatilor din Baroul Timis este programata, miercuri, 21 noiembrie, la Filarmonica Banatul din Timisoara. Cu aceasta ocazie vor avea loc si alegerile pentru functia de Decan al Baroului Timis in urmatorii patru ani. Avocatura.com v-i prezinta pe candidatii care au facut un mimin efort de a-si prezenta programul de management. Unul dintre ei este Anton Iuhasz, consilier in cadrul Consiliului Barou
19.11.2012 | Daniel DANCEA
Avocatul Cristian Clipa propune "limitarea incasarilor din asigurarea asistentei juridice din oficiu in cauzele penale"
Adunarea Generala a Avocatilor din Baroul Timis este programata, miercuri, 21 noiembrie, la Filarmonica Banatul din Timisoara. Cu aceasta ocazie vor avea loc si alegerile pentru functia de decan al Baroului Timis in urmatorii patru ani. Avocatura.com vi-i prezinta pe candidatii care a facut efortul de a prezenta un program de management. Unul dintre ei este Cristian Clipa, actual prodecan al Baroului Timis.
19.11.2012 | Daniel DANCEA
Avocatul Monica Ghit: Ma preocupa situatia avocatelor mame
Adunarea Generala a Avocatilor din Baroul Timis este programata, miercuri, 21 noiembrie, la Filarmonica Banatul din Timisoara. Cu aceasta ocazie vor avea loc si alegerile pentru functia de decan al Baroului Timis in urmatorii patru ani. Avocatura.com vi-i prezinta pe candidati care au facut efortul minim de a prezenta un program de management. Unul dintre ei este avocatul Monica Ghit, fost procuror.
Pagina: 1 . . . 2 3 4 5 6

RECOMANDĂRI
Avocat
Valentin Epure
Avocat
Ciprian-Andrei Motorga
Avocat
Alina Damian
Avocat
Gelu Gabriel Puscas

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020