Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Alegeri
04.02.2016 | Nicoleta CRISTEA
Avocatul Gabriel Nicolae este Prodecan al Baroului Vrancea
Consilierii aleşi pe 22 ianuarie în Adunarea Generală a Baroului Vrancea şi-au votat Prodecanul. Cu unanimitate de voturi, avocatul care va deţine această funcţie a fost desemnat Gabriel Nicolae. Odată cu alegerea Prodecanului, în cadrul şedinţei au fost desemnate şi atribuţiile consilierilor. Decanul Baroului Vrancea s-a arătat mulţumit de componenţa Consiliului Baroului, caracterizându-şi colegii
26.01.2016 | Nicoleta CRISTEA
Decanul Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici: "Viitorul avocaturii e foarte important, dar trebuie să ne implicăm toţi!"
În cadrul Adunării Generale a Baroului Vrancea, organizate pentru alegerea organelor de conducere, au fost puse pe tapet şi câteva dificultăţi cu care se confruntă avocatura în general, discutându-se, totodată, şi despre posibile soluţii. Concluzia a fost aceea că, pentru a rezolva probleme, avocaţii trebuie să facă front comun şi să se implice mai mult. Un avantaj al Baroului Vrancea a fost sublini
22.01.2016 | Nicoleta CRISTEA
Avocaţii vrânceni şi-au ales conducerea. Vezi cine ar putea fi viitorul Prodecan al Baroului Vrancea
Alegerile din cadrul Baroului Vrancea s-au încheiat fără incidente şi fără suprize în ceea ce priveşte numele Decanului, dat fiind că singurul candidat pentru această funcţie a fost avocatul Ioan Ioanovici. Acesta a condus în ultimii patru ani Baroul Vrancea, înainte având, de asemenea, experienţa poziţiei de Prodecan. Mai dificilă a fost însă alegerea celor opt consilieri, din rândul cărora se v
15.01.2016 | Nicoleta CRISTEA
Actualul Decan al Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici, fără contracandidat la al doilea mandat
Alegerile organizate de Baroul Vrancea vinerea viitoare nu vor aduce surprize în ceea ce priveşte numele Decanului. Dacă în urmă cu patru ani funcţia aceasta a fost disputată iniţial de şase avocaţi, anul acesta singurul dosar depus este cel al actualului Decan, avocatul Ioan Ioanovici. Şi numărul avocaţilor care doresc să fie consilieri în Baroul Vrancea este uşor mai mic, 16 - faţă de cele 17 cand
12.01.2016 | Nicoleta CRISTEA
Judecătorul constituţional Tudorel Toader, fost avocat, îşi depune candidatura pentru rectoratul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi
Judecătorul Tudorel Toader a anunţat public, pe rețeaua de socializare Facebook, că intenţionează să candideze la alegerile pentru funcţia de rector din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza", care vor avea loc în luna februarie. Aceasta, după ce prof. dr. Tudorel Toader, actualul decan al Facultăţii de Drept, îşi confirmase proiectul pentru presa locală din Iaşi. Judecătorul Toader este, de a
19.06.2015 | av. dr. Gheorghe Florea
Președintele UNBR, Gheorghe Florea: "Avocatura între responsabilizarea prezentului şi proiectarea viitorului"
Cu prilejul Zilei Avocatului Român și al împlinirii a 150 de ani de avocatură în Oltenia, președintele UNBR, Gheorghe Florea, a susținut la Craiova un discurs în cadrul căruia a subliniat situația de astăzi a profesiei.
15.06.2015 | Avocatura.com
D`ale Congresului: Cine conduce Casa de Asigurări a Avocaţilor în următorii patru ani
În cadrul Congresului Avocaților 2015, care a avut loc în 6 și 7 iunie, la Teatrul Național București, a fost ales Consiliul de administrație al Casei de Asigurări a Avocaților. Tot atunci, avocații au votat și membrii Comisiei de Cenzori a acesteia.
08.06.2015 | Teodor BURNAR
Un prosop numit avocatură
Problemele de imagine (inclusiv, imagine de sine) ale avocaturii româneşti s-au văzut în poate cel mai insignifiant detaliu la Congresul Avocaţilor 2015.
07.06.2015 | Teodor BURNAR
CONFIRMAT - Avocatul Gheorghe Florea, reales Președintele UNBR
Așa cum Avocatura.com și-a anunțat cititorii în exclusivitate sâmbătă seară, avocatul Gheorghe Florea a fost reales în funcția de Președinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, de către Consiliul Uniunii, la Congresul Avocaților desfășurat la Teatrul Național din București.
03.06.2015 | Avocatura.com
Vrea să fie președintele UNBR. Dan Oancea: "Îmi doresc să reușesc să îi atrag în viața profesiei pe avocații tineri, insuficient cuprinși în structurile de conducere"
Candidații la șefia UNBR, care se va decide la Congresul Avocaților din acest week-end, își ascut "săbiile". După ce președintele Gheorghe Florea și-a anunțat ieri candidatura, și vicepreședintele UNBR Dan Oancea a făcut-o, într-un interviu pentru Legal Marketing, pe care vi-l prezentăm mai jos.
02.06.2015 | Avocatura.com
SONDAJ: Este Gheorghe Florea omul potrivit pentru a conduce în continuare UNBR?
Preşedintele UNBR, avocatul Gheorghe Florea, a anunţat marţi că va candida la un al treilea mandat în fruntea Uniunii Naţionale a Barourilor din România. Preşedinţia Uniunii se decide la Congresul Avocaţilor din 6-7 iunie.
27.05.2015 | Avocatura.com
Baroul București și-a desemnat membrii Consiliului. Vezi cine sunt aceștia
În urma Adunării Generale organizate de Baroul București în 24 mai la Romexpo, avocații și-au desemnat membrii Consiliului și cei ai Comisiei de Disciplină.
24.05.2015 | Teodor BURNAR
Un Scorpion, liderul avocaţilor din Capitală: Ion Dragne (48 de ani) este noul Decan al Baroului Bucureşti
Avocatul Ion Dragne a fost ales, duminică, noul Decan al Baroului Bucureşti de către corpul avocaţilor din Capitală, reunit la Romexpo.
22.05.2015 | Teodor BURNAR
WIND OF CHANGE? Ion Dragne (40%), favorit detaşat la poziţia de Decan al Baroului Bucureşti în sondajul Avocatura.com. Alegerile au loc duminică
Candidatul Ion Dragne s-a detaşat ca favorit la câştigarea demnităţii de Decan al Baroului Bucureşti, la alegerile programate duminică la Romexpo, potrivit unui sondaj realizat de Avocatura.com.
20.05.2015 | Avocatura.com
Avocatul Ion Ilie-Iordăchescu, mesaj pentru confraţi: "Este inadmisibil ca, în această campanie, să fie ameninţaţi avocaţi din Baroul Bucureşti deoarece nu votează cu un anumit candidat"
Decanul Baroului Bucureşti, avocatul Ion Ilie-Iordăchescu, a transmis prin intermediul Avocatura.com un apel către corpul de avocaţi din cel mai mare Barou al ţării, pe care îl redăm integral mai jos.
Pagina: 1 2 3 4 5 6

RECOMANDĂRI
Avocat
Gelu Gabriel Puscas
Avocat
Valentin Epure
Avocat
Gabriel Grigoras
Avocat
Corina Radu

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021