Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cunoaște-ți avocatul

Subcategorii: Cum lucrez, Succesul meu, Eu și clientul meu, Ce-și doresc avocații, De ce m-am specializat în....
11.06.2015 | Sebastian RADU
Avocatul Gheorghița Maxim și clienții săi: "Tratează așa cum dorești să fii tratat"
Cei 14 ani de avocatură au învățat-o pe Gheorghița Maxim că atunci când crezi în client, în idee, în speță și respecți normele de procedură - reușești: "Chiar dacă pare că ai ajuns la capăt, dacă nu s-au epuizat căile procedurale... mergi mai departe! Avocatura premiază oamenii responsabili, corecți și perseverenți! Ca avocat trebuie să sancționezi abuzul sub orice formă și să așezi lu
11.06.2015 | Melania MAHA
CINE ŞI CUM M-A FORMAT CA AVOCAT. Mădălina Andreea Badea: "Avocatul este ca un părinte pentru stagiar"
Se spune că "În spatele fiecărui om de succes se află un mentor de succes". Mentorii, printr-o varietate de acţiuni, îşi instruiesc discipolii pentru a obţine rezultate sau pentru a dobândi competenţe. Tot aşa încearcă şi avocatul Mădălina Andreea Badea să transmită informațiile mai departe `elevilor` săi. Deși consideră că avocatura şi-a pierdut din valoare, Mădălina Andreea Badea vrea să
11.06.2015 | Sebastian RADU
Avocatul Florian Furtunescu, despre succes: "Mă deranjează când partea adversă te vede ca pe un inamic chiar și în afara sălii de judecată"
Florian Furtunescu a intrat "dintr-o întâmplare", dar cu vise mari în avocatură, în urmă cu 15 ani. Povestea începe odată cu o speță a familiei Furtunescu, moment în care tânărul Florian a descoperit că este atras de avocatură, de ideea de a realiza scenarii și de a întoarce situații. Mai mult, avocații cu care a intrat în contact l-au încurajat să urmeze această profesie și l-au luat sub arip
10.06.2015 | Sebastian RADU
Despre Etică. Ne vorbește avocatul Daniela Găitanaru: "Ar trebui să fim un model pe care să îl urmeze și copiii noștri"
Într-un interviu acordat acum ceva timp pentru Avocatura.com, Daniela Găitănaru menționa că etica face diferența între avocații ce deservesc piața din România. "Din 1990 și până în prezent, am trecut printr-un proces de inflație a acestui segment de piață, de supradimensionare a corpului avocațial", a mărturisit Găitănaru.
09.06.2015 | Melania MAHA
Tema Lunii - ETICA. Sergiu Capisizu: "Avocatura este o meserie nobilă, care ar trebui să fie făcută doar de către oameni educaţi"
Avocatul Sergiu Capisizu a vorbit pentru Avocatura.com pe marginea Temei Lunii - Etica în avocatură. Etica este un domeniu important în toate ariile vieții noastre, însă unul dintre cele mai importante compartimente în care Etica trebuie să își facă simțită prezența este profesia.
09.06.2015 | Sebastian RADU
Ștefan Alexandru Pustin: "Avocatul a început să decadă în ochii societății și datorită ideii că noi apărăm criminali pe care îi scăpăm, în pofida interesului social"
Am întâlnit până acum, atât în viața personală, cât și în viața profesională, oameni diferiți în ceea ce privește raportarea la succes. Am văzut persoane care îşi îndeplinesc obiectivele personale şi / sau profesionale cu zâmbetul pe buze și altele care, deşi îşi îndeplinesc obiectivele, trăiesc constant sentimentul de insuficiență. Care profesează într-un domeniu din... nevoie. Ne-am
05.06.2015 | Sebastian RADU
Avocatul Valentin Epure: "Îmi doresc să construim o cultură a comunității!"
Avocatura.com știe să asculte și să transmită mesajul avocaților - în cadrul rubricii "Ce-și doresc avocații?". Valentin Epure a stat de vorbă recent cu Avocatura.com, care a aflat, în exclusivitate pentru cititori, ce își dorește acesta de la confrați, societate și viață.
05.06.2015 | Melania MAHA
Iulian Pîrlog: "Cheia succesului în relaţia avocat - client este comunicarea"
Pentru Iulian Pîrlog, avocatura înseamnă mai mult decât o profesie. În cei 10 ani de când lucrează în Barou, a învățat că relaţia dintre avocat şi client reprezintă 50% din succesul unei cauze. "Suntem orientați către rezultate, succesul clienților noștri fiind oglinda succesului nostru", acesta este motto-ul avocatului Iulian Pîrlog.
04.06.2015 | Sebastian RADU
Numele de domenii cu diacritice, impunere ICANN. Avocatura.com a lămurit cu un specialist în Dreptul Proprietății Intelectuale cum afectează această decizie posesorii de mărci înregistrate
Cu siguranță până la această oră s-au înregistrat sute de domenii cu diacritice care sunt similare cu unele deja înregistrate ce nu conțin diacritice, fapt ce va crea diverse situații de confuzie în piață.
03.06.2015 | Sebastian RADU
Ciprian - Andrei Motorga, despre Etica din avocatură: "A sosit momentul să ne amintim de natura nobilă a profesiei noastre, de onoarea și demnitatea cu care era învăluită la începuturile ei"
Etica - această valoare nu doar profesională, ci și umană, pare a se pierde în avalanșa de tineri profesioniști. Sau nu? Avocatura.com a stat de vorbă cu Ciprian - Andrei Motorga despre cum vede un avocat din noua generație acest lucru.
02.06.2015 | Sebastian RADU
Avocatul Luminița Mazilu: "Un profesionist trebuie să aibă, în primul rând, respect pentru valorile umane"
Care sunt cele mai mari bariere pe care un avocat le întâmpină la început de drum? Ce îi aduce motivația? Cum ar trebui să se comporte pentru a schimba imaginea profesiei pe care o reprezintă în rândul societății civile?
29.05.2015 | Melania MAHA
Avocatul Corina Floruţ: "Îmi place să cred că adevăratul respect de sine vine din ceea ce dăm, nu din ceea ce primim!"
Cărţile i-au fost cei mai inteligenţi şi accesibili consilieri, i-au deschis noi orizonturi, iar călătoriile, pe care adesea le face, o ajută să-şi dezvolte şi să-şi cultive atât latura profesională, cât şi pe cea culturală. De asemenea, oamenii pe care i-a întâlnit şi cu care a interacţionat în viaţă, întâmplător şi nu numai, au ajutat-o pe Corina Floruţ să-şi schimbe percepţia despre
29.05.2015 | Sebastian RADU
Despre Etica în profesie, într-o discuție cu prof. univ. dr. Magda Volonciu
Avocatul Magda Volonciu a vorbit pe Avocatura.com pe marginea Temei Lunii, Etica în avocatură. În viziunea avocatului, ideea de etică poate fi resimțită în modalități diverse, iar important este faptul că nu profesia îți percepe etica, ci fiecare individ în parte cu care interacționezi, uneori chiar și indirect.
28.05.2015 | Melania MAHA
Margareta Savancea: "Profesionalismul avocatului se vede atunci când un client este mulţumit de serviciile tale şi te recomandă mai departe"
Avocatura.com îşi doreşte să descopere la rubrica `Eu şi clientul meu` părerile avocaţilor cu privire la clienţii lor. După o experienţă de mai bine de 10 ani în domeniul juridic, Margareta Savancea consideră că a găsit calea cea mai bună în relaţia avocat - client. Perseverenţa, dar şi profesionalismul au ajutat-o să devină un avocat de succes.
26.05.2015 | Melania MAHA
Ana-Maria Mihălcescu: "Sunt mulţi avocaţi, dar numai unii sunt maeştri ai barei"
Profesionalismul şi seriozitatea sunt calitățile după care se ghidează în carieră avocatul Ana-Maria Mihălcescu, cea care a obținut în instanță cele mai mari despăgubiri morale din România pentru daunele produse într-un accident de circulaţie. Deși reuşitele o califică drept un avocat de succes, Ana-Maria Mihălcescu a rămas o persoană ponderată și modestă. Astăzi, ea este invitata rubricii "
Pagina: 1 2 3 4 5 6

RECOMANDĂRI
Avocat
Carmen Nemes
Avocat
Gabriel Grigoras
Avocat
Ciprian-Andrei Motorga
Avocat
Andreea Miclea

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021